1486
Рівень секрету ;)
Це довгоочікуваний момент.
У нас є наша перша секретна дівчина.
Дівчина не назвала себе або показує її обличчя.
Тексти пісень, а це означає: Але вона показала мені щось інше.
Правила прості: введіть, ознайомтесь з інструкціями, смс-гельметом та годинником.
Увага: всі надходження сайту Chishki.no + щось з сайту надається дівчатам.
І так як дівчина є першою, і тому дуже сміливою, вона отримує додатковий бонус від $ 20.
Дами і ніжниками. Підтримуємо дівчину. Не буде занадто лази, щоб відправити SMS.
Поки це SMS-гра доступна тільки для російських користувачів.
Сьогодні ми розглянемо рішення для інших відвідувачів.
Я сподіваюсь, що не буде технічних проблем і що кожен буде схожий на цей проект.
УВАГА! Всі дівчата, які хочуть взяти участь в Fishkin Secret, надсилайте свої фотографії на alexclk@mail.ru з позначкою Fishkin Secret. На фото необхідно мати знак, який говорить Fishki.net.
Ви отримуєте 3 центи для кожного SMS, який ви надішлемо (щодо отримання сайту + бонус).
Ще раз, я приготував відвідувачів, які не з Росії. Я пообіцяв, що ця проблема буде вирішуватися. Якщо ні, я спробую придумати щось.
Успіхів!
У нас є наша перша секретна дівчина.
Дівчина не назвала себе або показує її обличчя.
Тексти пісень, а це означає: Але вона показала мені щось інше.
Правила прості: введіть, ознайомтесь з інструкціями, смс-гельметом та годинником.
Увага: всі надходження сайту Chishki.no + щось з сайту надається дівчатам.
І так як дівчина є першою, і тому дуже сміливою, вона отримує додатковий бонус від $ 20.
Дами і ніжниками. Підтримуємо дівчину. Не буде занадто лази, щоб відправити SMS.
Поки це SMS-гра доступна тільки для російських користувачів.
Сьогодні ми розглянемо рішення для інших відвідувачів.
Я сподіваюсь, що не буде технічних проблем і що кожен буде схожий на цей проект.
УВАГА! Всі дівчата, які хочуть взяти участь в Fishkin Secret, надсилайте свої фотографії на alexclk@mail.ru з позначкою Fishkin Secret. На фото необхідно мати знак, який говорить Fishki.net.
Ви отримуєте 3 центи для кожного SMS, який ви надішлемо (щодо отримання сайту + бонус).
Ще раз, я приготував відвідувачів, які не з Росії. Я пообіцяв, що ця проблема буде вирішуватися. Якщо ні, я спробую придумати щось.
Успіхів!