Казки для любителів поп:

- Хтось Жанна Агуарова прийшла до себе. Немає. Сидіння на годину, немає двох. Ну, вона перевернулася і зліва. "Наступний час" він думає, "Я прийде."

Наташа Королева кросворду. Я здогадав всі слова, тільки один лівий, і з ним - добре, ні! Вона підійшов до Ігоря Миколаїва і попросила: «Популярний співак і композитор, вісім літер, перша Н, остання Б?» «Чому мені!» – Я здогадував Ігор. "Я не вписав, - сказав Наталя. «У мене є один лист і вам потрібно вісім». Ігор потім подав її на голову, подав її жир і кладемо її до ліжка. І взяв він переклад головоломка, уважно дивився і переконався, що "Я" дійсно не підходить.

31 грудня ввечері Філіп Кіркоров, Андрей Губін та Володя Пресняков кладуть на поріг, а вранці вони побігли бачити, що Дід Мороз дав їм. А потім вони сказали один одному.
Філіп був радісним, тому що він мав три кілограми мандарини в його завантаженні, не кажучи вже про шоколадні цукерки і фаршировані іграшки - Володка зазвичай кладеться десятками двох олов'яних солдатів або індіанців. І найгірший з усіх був Андрій Губін, бо він мав два льодяники або один пряник в його чоботи. І це, якщо ви берете на себе інсолю.

- Володія Пресняков пішов до лісу, щоб ходити, і зустріти його - Богдан Тітомір. Я бажав побити його на голову, і він раптом каже йому в голосі людини: «Не вдарив мене, Володка Пресняков, Я все ще буде корисним для вас. й
Я думав, Водка, я думав про те, як я потрапив в голову. Бо він знав, що Богдан Тітомір ніколи не був корисний йому.

- Після того, як Володія Пресняков підірвав отвір в гардеробній Анжеліка Варум. Викликав хлопці - Влада Ставшевського, Філіп Кіркоров, Діма Маликов - і дав всім десять центів, щоб подивитися в цей отвір. Филип побачив один раз, рум'яна і побігла.
Влад Шашевський провів всі його збори. І Діма Маликов з принципу не виглядав. Не було. І дуже дорогі.