Ви не думаєте.

Історія нового Року розповіли в камері паління моєї колегії. У мене був друг і колега, простий російський Negro (відклик його Івана). Він був якомога більш російський - він народився в нашій країні, служив в армії і навіть мав 2 роки пробації для роботи в якості передмістя на будівельному майданчику.
Ми вирішили відзначити Новий рік в лісах. 30 грудня обирали місце, заливали крижану гірку, наметові намети тощо.
Ніч від 30 до 31 грудня. Фрост близько -24 градусів. Кожен сон, набирає сили перед Новим роком.
Навколо ніч, John woke до природного хірурга природи. Хірург був невеликий, але доречний. Виготовляючи, Джон вийшов з спальні і (замовивши, що зусилля до одягання-роздягання себе в цьому випадку не буде виправдано) стрибати з намету в одному з купальників.
Він знайшов комфортне місце в снігу (виявилося, щоб бути прокатним лижом), виїжджав з купальників, що було потрібно і почав процес.
Я сподіваюся, що ви зрозуміли, чому ми всі пробудили дикими кісточками лижника, які побачили голий Negro на морозній ніч!
Збереження снігового лісу!
... І це Негро пішов після нього і збивається в чистому РФ:
- Чоловік! Це океї! Ви не мріяли!