Ми можемо самі зателефонувати одержувачу.

Німеччина. Автобань. Травень минулого року. Не існує обмеження швидкості, оскільки бурхливе народження Західнонімецької демократії. До безкоштовного бургера - скатертини траси (десяти років тому боротьба CDU за фундаментальну відсутність лімітів швидкості на автобані була проведена під слоганом "Безкоштовний громадянин - безкоштовна їзда!"). Час від дня відповідає - не існує джемів трафіку, всі вже пішли працювати і повернулися додому.
За умовами жанру кожен учасник дорожнього руху демонструє доступну кінну силу іншим. Якщо це можливо, все одно. У той же час бургери не втрачають поваги до закону: вони обережні перенабиратися з правого, спосіб дається більш німблійним колегам заздалегідь, якщо щось неприємне і викликає, вони реагують з піднятої брови. У найгіршому випадку - мирна репліка для пасажирів з серії "Поділіть, що фольга ..." Напевно, леді водіння ... В короткий час кожен навколо є полоітом і попередженням до точки нудоти. Драйвери Мерів і Бямів дещо з загального блендера, але нічого не можна зробити тут - це генетичний код. Це може приїхати впритул на швидкості 180 км / год, і перетворювати на лівий поворотний стіл з підтекстом (Ах, добре, відключати, неочищати японську, від мого німецького ліворуч!). Досягнення громадян та реагувати. Що було - шкода - історія. Казка попереду! Лівий провулок. Про нас Жир і мастурбує. І амбулаторний. Я вже тричі приїжджав. Я захопив бокон. Я думав про все, що я міг про жіноче водіння. Відчайдушний. Я спробував піти прямо, але моя наука працювала в останні хвилини. Зворотній зв'язок Перед ним плетуть близько 120 ліній з серії «мійські мрії». Він не показує. Немовляючи його збивати. Мило підв'язуємо високий промінь. І тут... На задньому віконці опелу (посередині автомобіля Есно) різко падає з під дахом яскравого постеру квітів «З кращими побажаннями і 300 кінних сил ми говоримо до вас!»! Милосердя надається 3 секунди, щоб читати і усвідомити, після чого opelek природно прихований у фользі. Не було. Інші дорожні користувачі реагують неадекватно - з сльозами захоплення. Види йде один ряд вправо. Почуття поганого. Завіса.