Як розважатися в супермаркеті. . й

1,1 км Візьміть 24 коробки презервативів і ненав'язливо поширте їх на інших візках клієнтів.

2,2 км У розділі товарів для дому встановіть всі годинники сигналізації, щоб вони дзвонили кожні 5 хвилин.

3. У Використання томатного соку, зробити шлях на підлозі, що веде до туалету.

4. У Переміщуємо знак «Купити - вологий підлогу!» на місце, де підлога покрита килимом.

5. Умань Поставте намет в туристичну секцію і розкажіть інших клієнтів, які ви будете раді запросити когось на свій намет, який принесе подушки з меблевої секції.

6. Жнівень Коли продавець приходить до вас і запитує, якщо вона може допомогти вам, почати торкнутися гучно і попросити її, “Зберегти мене самостійно!”
7. Про нас Поверніть одну з камер безпеки, щоб ви і подивитеся на неї, як дзеркало, забравши ніс.

8. У Шукаю набір кухонних ножів, попросіть продавця: «Чи можу я купити заспокійливі таблетки тут? й

9. Навігація Прогулянка по супермаркету з пряним поглядом, збиваючи тюнінг з фільму «Міссія неможлива».

10. Приховати за одягом, і коли хтось перестає дивитися на них, починайте збивати, візьміть мене! Про нас

11. Коли ви почуєте рекламу в супермаркеті, відразу сидите в позиції ембріону і шауту: «Ох, сором'язливі, ті голоси знову!»

12. Зайдіть в гардеробну і після того, як звідти: «Чому ти!» Чи немає туалетного паперу?

Категории

Смотрите также

Новое и интересное