Бомбочки )

Я дуже зацікавився хімією. Так, і хімік допомогли нам в цьому, в розумінні знань.
Після того, як ми були показані простий спосіб отримання речовини, що говорять натрієвий селен (ім'я змінюється за винятком визнання, оскільки інгредієнти продаються в будь-якій аптеці), яка при детонізації випускає велику кількість енергії, тобто невеликий спрямований вибух. Так, в той час як речовина в стані бруду - це інерція, як тільки вона висихає, невелика детонація - бам! Що ми не робили з ним, столи були зруйновані – з пляшки з шпателем ви складете гірку, дайте мені сухий, потім з підручником зверху – порубати! Посібник є дрібним і письмовим столом! Розкидані підвіконня. Великий boulders pricked. Тоді правду показу, винятків від Комсомолу та інших дрібниць життя. Як він вибухнув !!!
І якось Дениска, мій шкільний корефан, вирішив зробити мега бомбу - терористом диявола, я не пам'ятаю, чому він потрібен, або скарб, щоб подивитися, або піт, але це було потрібно дуже, я пам'ятаю, ми купили всі похідні в всьому місті, в аптекі були тільки несподівані, і чому це так багато цього filth?
У домашніх умовах все було добре перемішати, але Дениск не заважав висихати будинок, виклав все в вході на акумулятор, між першими і другими поверхами.
Так зима, buran, людина надходить в вхід, запалює двері, Дениска повністю забуває, що натрієвий селен висушується на акумуляторі, потім катастрофи кааак, або галька, в цілому !!! Ракети акумулятора! Весь вхід в воду і пара, в цілому, горіння!
Справа завершена з розповіді про чоловіка, що надходить до входу, «Я входжу в вхід, двері запалені так – навіть акумулятор затінений! й

Український