Походження однієї травми

Події, які передають головній наративі, завершилися абсолютно безперечно для мене, і тому я не опублікувати на них. Коли я отримав додому, серед інших речей, я знайшов, що мій рот ніколи не закритий. При спробі закрити щелепу, виникає різкий біль в лівому щокубоні. "Розташований," Я сказав, що недискримінантно до моїх предків. «Зрозуміло,» ліва сторона особи, підтверджена гострим болем. При намаганні їсти тарілку супу, вона стала чіткою: потрібно поспішати до екстреної кімнати або переключати в дитячу їжу і чайні ложки. Останній не спокусив мене, і я пішов в травму.
Слід зазначити, що більшість громадян поважають дуже нездатним і безтурботним, і тому в травмі багато людей. Якщо людина прийшла без хрустки, то сидить за нього просто нереально. Я закінчив стоячу перед вікном близько години і половини, шукаючи на сонці кота. Попри те, що він допомагав вам зробити англійську мову. Ви повинні почути мене:
Нарешті перерву в офіс лікаря, я був дуже дивний: ви коли-небудь побачили Запорізьку козацьку роботу як хірург? І з'явився пучок, і характерний спотворення деяких літер у виступі, і навіть, якби жир і цибулю запалюють. І кицька на вішалка може добре виступати в якості чекера, в особливо урочистих випадках, звичайно. Швидко з'ясувавши свої скарги і деталі інциденту (Я сказав, що я впав сходи), козак почав говорити про недоліки капіталістичної медицини в порівнянні з соціалістичною медициною, кажучи, що вона була пошкоджена дівчина імперського і в цілому погана горілка. Він сказав, що протягом п'ятнадцять хвилин. Я чесно попередив не спати. А потім лікар з таким кунжутом і крафтовим посміханням просить: «Дуже, ви змінили сходи?» Як своєрідний і омнісний доктор Айболіт. І я шукав його, як ідіот і сказав, що я не вдарив йому важко, щоб боротися зі сходами. Я думаю, що він був відхилений, і навіть подивився на кицька, якось передплястий. В короткий час він відправив мене ... до максимальнологофаціального хірурга діагностував зламану щелепу.
Ну і, природно, я мушую в метро, мій рот відкритий, мій нижній щелеп виходить. Уже люди починають кальмарувати, але відразу ж відключаю, як тільки я шукаю такого життєрадісного громадянина. Очевидно, що я не шукаю хорошого ... В цілому, якось потрапив до правої станції, виявляв цю лікарню і, відповідно, хірург. Я сидю там чекаю на нього, в кімнаті прийому з якоїсь причини кладуть ванну, і здоровий. Хто вони промивають перед лікарням? Хірург теж поголені, але без чука. А також дуже похмура, ймовірно з похмілля. Він слухав мене дуже похмуро, і, не менш похмуро, направив мене на рентгенівський промінь. Далі весь епік: Я, як палець людина, побігти лікарні в пошуках безкоштовної сестри, потім ми вже працювали з нею для радіолога, потім одна медсестра була запущена для ключа від офісу, повернулася і сказала, що вона не знайшла, після чого радіолог, фолішно посміхається, витягнула ключ з його кишеню. Ви повинні бачити обличчя сестри. На рентгенівському промені виявилося, що у мене була неправильна прикуса, але не було перелому, а також дислокації. Лікар консультував мене, щоб загорнути свою щелепу на ніч з еластичною пов'язкою, але в очах було бажання обернути пружну пов'язку навколо шиї і поглянути на спирт для здоров'я. Весь шлях назад Я героїчно спробував відтворити рот і нарешті закрити його. У домашніх умовах виявилося, що рот не відкрився. Після сплітання на все, я пішов на ліжко.
На наступний ранок я отримав виклик від лікарні, кажучи, що я мав перелом. Це серйозне. Як вони не змогли помітити серйозний перелом негайно, вони відмовилися відповісти і просять прийти до них. В цей час лікар був різним, очевидно, першим, щоб отримати алкоголь кудись. Сьогодні лікар дуже оптимістично і сказав, що мені просто потрібно йти до лікарні. Для місяця або більше. Я не поділився своїм оптимізмом. «Ми покладемо спеціальну раму на голову, і ви не зможете повністю перемістити щелепу, адже вона дуже швидко загоює», – розповідає лікар. "Як я збираюся їсти?" Я думав. «У амортизованих ушкодженнях, енамі корму», – розповів голос невідомого походження. Не здавалося б почути його. «Для нас, з речами, і ми влаштуємо вас найкращим чином», - сказав лікар, щоб сказав мені прощати.
Звісно, я не з'являвся в будь-яких лікарнях завтра або в день після завтрашнього дня, і я не шкодую. В цілому медицина є сумнівною наукою. Замість рами я загорнув голову з бандажем на ніч і все відійшов на 2 тижні. І не enemas.