892
Моє світло, дзеркало, скаж...
- Світло мій дзеркал...
- Що?
- Що "ч"? Послухайте перший. Розкажіть своє дзеркало вся правда.
- Ви не хочете правди, дитина. Ми радимо Вам.
Тексти пісень, а це означає: Чи можете ви сказати, що ви? Так, вся правда повинна - Я біла в світі...
- Всебіла фарба "Сніго" польського виробництва. Гигі.
- (зчеплення зубів) Кожен рум'ян і коханець?!
- Ви впевнені, що ви хочете правду зараз?
Так! Тексти пісень, а це означає: Як гіркувати це!
- Ви красива.
- Хто-хо. Камінь з душі...
- Ви знаєте все! Що ви запитаєте, чт?
- (затискання кліпу) Про нас
- Я не скажу!
- Я протерти тебе. Бажаєте?
до Звичайно, ви робите. Не залиште ніяких відбитків. Не дозволяйте їм думати, що ви стверджуєте себе в дзеркалі.
У мене є кільце тут...
- Вкрадена десь? Привітання.
- Принц дав йому! Ви, не дзеркало.
- Який? Рис. Наші князі щедрі. Хто отримує...
Привіт! Я не доведе. діамантове кільце. Хтось не гона зараз подряпини. Або вона буде нарізати на невеликі квадрати! І це на світі! А на дискотеці буде промені від стелі!!! Гигі.
Зберігати очі на лампі! Ви не знаєте?
Я буду. Чорний Що я можу сказати?
- Говорити! Повідомляємо всю правду! Я не знаю.
- Гаразд. Ви красиві. Без сумніву. Незважаючи на прищі. Чий! І погане вуса! Бугагааа ... Зроблено! Мале село Бітуги - фарба в трьох шарах, щоб дощ не проламав і сонце не вигорає! Навігація І стрижка... Хагаха! У мене є сім - я буду збиток прямо зараз! Лондон, немає дощу, без волосся! Нью-Йорк, немає вітру! Париж, сніг - капюшон! Немає стрижки під капюшоном! Ху? EnglishDeutschPусский简体中文中國傳統EspañolالعربيةFrançaisελληνικάDanskАнглійскаябългарскиCatalàČeskýEestiSuomiGaeilgeहिन्दीHrvatskiMagyarIndonesiaIcelandicItalianoעברי日本の한국의LietuvosLatvijasмакедонскиMalayMaltiNederlandsNorskPolskiPortuguêsRomânescSlovenskýSlovenskiShqiptarCрпскиSvenskaไทยTürkçeYкраїнськийTiếng việtיייִדישKiswahili
Шукати! Він діамант !!! Скажіть іншу правду!!!
- Балійін. Ви красиві. Вам не сподобалося! Ні, що це! Білий, більш рум'яна. Я хвилююсь!!! Де люди шукають?
до Дякую, дзеркало. Дякую. Отримайтеся в мій гаманець. Ви будете спати там.
- Кількість підборіддя.
- Що?
- Ніщо! Я маю на увазі шахту. Ви почули мене. Тексти пісень, а це означає: Ви не знаєте краси!
- Що?
до Неземна краса, я кажу. Неземний-на-ме!
Фруміч
- Що?
- Що "ч"? Послухайте перший. Розкажіть своє дзеркало вся правда.
- Ви не хочете правди, дитина. Ми радимо Вам.
Тексти пісень, а це означає: Чи можете ви сказати, що ви? Так, вся правда повинна - Я біла в світі...
- Всебіла фарба "Сніго" польського виробництва. Гигі.
- (зчеплення зубів) Кожен рум'ян і коханець?!
- Ви впевнені, що ви хочете правду зараз?
Так! Тексти пісень, а це означає: Як гіркувати це!
- Ви красива.
- Хто-хо. Камінь з душі...
- Ви знаєте все! Що ви запитаєте, чт?
- (затискання кліпу) Про нас
- Я не скажу!
- Я протерти тебе. Бажаєте?
до Звичайно, ви робите. Не залиште ніяких відбитків. Не дозволяйте їм думати, що ви стверджуєте себе в дзеркалі.
У мене є кільце тут...
- Вкрадена десь? Привітання.
- Принц дав йому! Ви, не дзеркало.
- Який? Рис. Наші князі щедрі. Хто отримує...
Привіт! Я не доведе. діамантове кільце. Хтось не гона зараз подряпини. Або вона буде нарізати на невеликі квадрати! І це на світі! А на дискотеці буде промені від стелі!!! Гигі.
Зберігати очі на лампі! Ви не знаєте?
Я буду. Чорний Що я можу сказати?
- Говорити! Повідомляємо всю правду! Я не знаю.
- Гаразд. Ви красиві. Без сумніву. Незважаючи на прищі. Чий! І погане вуса! Бугагааа ... Зроблено! Мале село Бітуги - фарба в трьох шарах, щоб дощ не проламав і сонце не вигорає! Навігація І стрижка... Хагаха! У мене є сім - я буду збиток прямо зараз! Лондон, немає дощу, без волосся! Нью-Йорк, немає вітру! Париж, сніг - капюшон! Немає стрижки під капюшоном! Ху? EnglishDeutschPусский简体中文中國傳統EspañolالعربيةFrançaisελληνικάDanskАнглійскаябългарскиCatalàČeskýEestiSuomiGaeilgeहिन्दीHrvatskiMagyarIndonesiaIcelandicItalianoעברי日本の한국의LietuvosLatvijasмакедонскиMalayMaltiNederlandsNorskPolskiPortuguêsRomânescSlovenskýSlovenskiShqiptarCрпскиSvenskaไทยTürkçeYкраїнськийTiếng việtיייִדישKiswahili
Шукати! Він діамант !!! Скажіть іншу правду!!!
- Балійін. Ви красиві. Вам не сподобалося! Ні, що це! Білий, більш рум'яна. Я хвилююсь!!! Де люди шукають?
до Дякую, дзеркало. Дякую. Отримайтеся в мій гаманець. Ви будете спати там.
- Кількість підборіддя.
- Що?
- Ніщо! Я маю на увазі шахту. Ви почули мене. Тексти пісень, а це означає: Ви не знаєте краси!
- Що?
до Неземна краса, я кажу. Неземний-на-ме!
Фруміч