Велосипеди

Чи знаєте ви? Ви коли-небудь збираєте щось в житті? Ми беремо грошові вивіски з кронштейнів, це хобі більш-менш властиве майже всьому населенню Землі. Добре, є деякі марки, етикетки. Більш екзотичний. Рапані оболонок або Тихоокеанських крабових кігтів? Або окуляри, як сер (або панс) Елтон Джон? Захоплення, це не так? І якщо цей хобі ще доречно оформлений художньо! Не просто тушкуйте в клітинках застібки, закинувшись в ящик столу або поставте на полицю. І дійсно розміщується в гармонійному складі. В якості дизайнера та випускника Королівського коледжу мистецтв Шотландія Regan Appleton. Великий? Саме тому він царював. Ця колекція називається Велосипедним таксі. Свіжий, оригінальний. І знову він може бути корисний як вішалка, наприклад. Або що у вас є достатня фантазія. Нагадуємо мене про щось. Ну, якщо ви знімете окуляри і не отримаєте занадто близько. Я дивую, тепер все, що з корінь яблука несе надзвичайний відбиток, або це так, збігається? Я буду мати Google у своєму безкоштовному часі для аналогій в цій серії.
967870996