923
Фінська адреналін
Чи знаєте ви, що росіяни не мають вежі, і що вони лише мають те, що особливий стан розуму? Особливий метод адреналіну, неприпустимо, з точки зору більшості інших дій? В цілому, все, що означено фразою «кражи росіяни». Не плащіть себе. На жаль, багато людей. І на спекотному півдні. Де, в цілому, такий громадський, ймовірно, більше. Як мінімум за рахунок кліматичних і кулінарних особливостей. І в середній провулку. Дійсно, дійсно. Я бачу майже кожен день себе. І іноді я І в дуже прохолодних північних широтах, повне замовлення з трилерами. Так це більше держави розуму. Супранаціональні та екстратериторіальні. Які ці запальні фінські хлопці ще раз підтверджують їх відео. Це не перший досвід. Кілька причепів з аналогічним змістом вже були опубліковані на YouTube. Звісно, їх ставлення до автомобілів повністю безтурботно. Дехто навіть перекриваючи на садизмі. Але, з тих пір, мабуть, немає статей «за жорстокістю до автомобілів» в будь-якому кримінальному кодексі, навряд чи хлопці небезпеки. Я. Нехай вони користуються собою, і нехай їм подобається. І знову є така емоція. Послухайте, як вони звучать під час польоту. Таке велике - милосердно хочемо приєднатися.