Творчість студентів не знає меж

Барановський любив знімати студентів з обманними аркушами.

Звісно, він зняв професійно. Всі записи і він стрибає вгору! І давайте подивимося на столи! Якщо він знаходить все, він буде хвилюватися. І студент отримує злий. І я хотів би читати Барановську газету під час написання студентів, або є журнал «Огонек». Він читає і іноді дивиться на аудиторію.
Ну, як і раніше іспиту, люди сидять на столах, вони намагаються сидіти далеко, і один товаріст сидить прямо навпроти Барановського. У нас є всі завдання, писати, манжети, пара людей злий, решта не те, що обдурити листи - ручка, щоб боятися. Фіодор Тітович заспокоївся трохи, сісти вниз, розгортається газета, читає. Учні, як він виглядає! Читати далі.
Тут студент на першому класі неапашно витягує синухлітовно товстий контур, розгортає його на правій сторінці, і покладає КБАРАХОВСЬКИЙ НА столі! І він починає писати. Він скеаміш, опускає газету (на замітці!) і дивиться на студент. Totsebe пише щось - все в роботі. Барановський забирає газету, читається. Студент продовжує писати. Аудиторська аудиторія. Барановський різко омить газету і дивиться на голову студента. Ніщо. Займає, ходить навколо його боків, передає аудиторію кілька разів. Ніщо.

Шукайте під стільцями. Зручність. Подрібнює плечі, сидить на папері. Студент продовжує писати. В аудиторії стартує тихий тангопарк. Студент перетворює сторінку зошита нерівномірно. Кожна аудиторія торкається. Барановський кидає газету, стрибає і буквально шукає студента. Звісно, він не знаходить нічого. Не відбувається знову. Нарешті, студент з рельєфом неочищається Барановський (газета) приховує замітку за гріхом і дає роботу. Барановський не може стояти його.
- Ви обдурили!
до Що це таке, Fyodor Titovich, як ви... Ви бачили самі.
- Я не знав, але я знаю, що ви обдурили! Але як?
- Ні, ні. Ось хлопці...
до Що, молодий чоловік. Розкажіть, як ви це робили, і я даю вам чотири.
Учні пояснюють. Барановський, свербивши серце, береться в кредит «добрий».
Додаток. Завіса.

ангел