Замітка редактора: Спогади героя даються в фрагментарному форматі, деякі особливо жорстокі експерименти, які ми не дбали публікувати.
Досвід 13: Centrifuge
Замітка редактора: Видалено деталі вибухового епізоду з етичних причин.
Я тільки тут для третього дня, але я вже мав багато експериментів: смажена соковита ковбаса, обертається на відцентріфузі, знову обсмажена ковбаса і знову обертається на відцентріфузі - Я дивлю, як я пережили. Але у хлопчиків мало гірше, ніж шахта: Сон з п'ятої камери все ще не може відновити, він проходить штучне дихання, звісно з восьмого-шісточка все ще затирає, і Трістан з перших їсть нічого, але кішки. Ми розповіли, що ми допоможемо боротися з захворюваннями, які ми допоможемо зберегти життя багатьох людей, але насправді все навколо нас – садівники в білих пальнях, які заради іншого наукового звання готові розводити нас до сьомого поту в нерозривних лабіринтах і хребта на відцентрі. І тепер, один з них наближається до мене з поглядом на гемблінг. Не центрифуга!!! У свою чергу 12282 я раптом розумію, що я відчув її. Виявляється такі цікаві стіни в центральній камері! Я чув, що кожен, як правило, подається тільки після експерименту, тому мені перед? Мельком почув, що склад ковбаси перевіряється на пілоти МіГ, які повинні мати можливість перекусити безпосередньо в польоті. Тоді я отримую його. Нарешті, я бачу з карусу пекла. Я думаю, що я не хочу залишити там. Принаймні не доторкнувшись мене тут. Я сяю назад до мого осередку, але я отримую мої лапи розбиті, кладуть на підлогу і фаршировані в капелюшній клітку. Кричуща, хвости, але мій тангтруси не вражають всіх. Дізері все ще затирають. Пропоную їй говорити менше. Часом пізніше, Дizzy подякував мені, заперечуючи, що вона практично повністю припинила витерти. Приїжджали до своїх почуттів і відразу вийшли. Ніч прийшов. Ми, як правило, електророзширені вночі, але цей раз, безглуздо, ми не були електророзширені. Люди в білому кольорі називають цей природний вибір. Я розумію, звичайно, що людина настає від мавпи, але ми, мишей, що це робити з ним? Ранок. З якоїсь причини я не здавалася до центрифуги. Я кусила клітки, намагаючись вичавити через несправедливе вузьке отвір. Вчені дивляться мене з інтересами, записують щось. Він хоче центрифуги, сказав він. «Чи повинні бути щось неправильно з ковбасою», - сказав другий. Ідіотс, що вони знають про центрифугу? Я залишила всю ніч і хотів зробити 12,282 знову. Я закохався вдень, мав хороший сон. Здавалося мені, що вчені перенесли мене в спинну машину. На підлозі розкидані зображення кабіни апарату, тепер я сидю тільки в силуеті. Лаборанти замінили підлогу. Я знову поширив центрифугу. Вони змінили секс знову, але вони давали мені листи паперу і фарби. Після того, як я звернув свій автомобіль в об'ємному проекції, вони вирішили заборонити виробництво ковбас. Я промив живіт на півгодини. У роті подрібнили шланги води. Сади! Я відчував себе краще в фіфтіті. Центрифуга, з якоїсь причини, більше не мріяли. Я шкодую, що я прошу її.
Олег Козирев НаталРμР»РμР»РμР»РμР»РμР»РμР»РμР»РμР»РμР»РμР»РμР»РμР»РμР»РμР»РμР»РμР»РμР»РμР»РμР»РμР»РμР»РμллРμРNo