Як визначити терорист + Коментарі

*клацання картинки

р.

В цілому, цей документ, безумовно, не є новинами Мусковітів - багато хто може побачити його в своїх в'язках.
Я бачив його, теж. Я прогулявся довго... і один день я прочитав його і сльозився.
Для запобігання терористичних актів ми розповіли про те, як визначити терорист, який готує щось підірвати.
Визначте - і терміново зателефонуйте відділу ГО та ЄРЖ рідного ЮЗАО!
Таким чином, варто звернути увагу:

Повторний вигляд підозрілих осіб, що проводять фото та відеозйомка,
в неформальному контакті з сервісом безпеки (безпека)
Скільки фотожурналісти, фотографи і просто любителі, дуже підозріли щось постріл на вулиці, давали пояснення в ближньому проїзді. Якщо об’єкт їх інтересу був архітектурою, це катастрофа.
Ахарнік, відразу вирощуючи крі: «Не можна видалити нашу аптеку / миття автомобіля!» – Я дуже хочу відправити десь дуже інформативно.

Поява нібито правоохоронців з помилковими документами та ознаками макіяжу;
Якщо ви побачите, що поліцейський - терміново зателефонуйте!

- на появі підозрілих осіб, які зберігаються окремо, одягаються не за погоду (в спеку в довгих спідницях або ковпачок і т.д.), у жінок шарф на голову, чоловіки плавно поголені, взуття очищають;
Ви бачили багато жінок, які одягнуті на вулиці? Жінки сукні в якому вона думає добре виглядати. В іншому випадку немає нічого пояснювати зовнішній вигляд деффачка в міні-спідницях куртки інініні в -15 і я дам в пальто "в підлозі" в мокрій щелепі ... Православний гімназій розташований недалеко від будинку, тому будь-яка жінка, що приїжджає звідти може бути безпечно зареєстрована як терористи: спідниці до пальця, довгі рукави блузки, шарфи, блідо-сірий обличчя ... (Чому не посміхатися?)
Поважна росіянка - незаймана, брудна і п'яна, тому він інтенсивно намагається спілкуватися з іншими. О, це не за нічого, що працівники офісу викликають нас ненадійне та несвідоме відхилення!

- збуджена поведінка таких осіб, які виражаються в поті, слинації, збиванні молитви та ін.;
Ви бачите студент перед іспитом? І якщо він все ще поголені плавно, в поліровані туфлі і одягнені не за погоду (навіть, вам потрібно десь приховати шпори)?!
Ахтунг! Збережіть себе!

Наявність тату в арабській мові на видимих частинах тіла, що має значення «Дата для віри» в перекладі;
Хто навчає Албанської Арабської Як ми знаємо, якщо це говорить «Діти за віру» або «Я не забуду тебе»?

- Надійне ставлення до зносних об'єктів (сумки, брекети тощо), колісні крісла, побутова техніка.
Прална! Що робить нормальну людину? Портфоліо полю, бум! Перемістити коляску тільки з курками! Телефон комірки потрапив до асфальту!

Тепер намагаємось уявити колективний образ невибачуваного громадянина.
Не варто думати, що ви не повинні викликати в ГО і надзвичайних ситуаціях, але в психіатричному ЕР?

антитерористичний