Жінка, ранок і понеділок

Я прийшов тут, як тільки фраза в журналі: «Вранці візьмуть на розслаблюючу ванну з ароматною піною, де, м’яко кажучи, про останній вечір, ви злиєте знову в одному імпульсі пристрасті і любові». Так, ранок - найкращий час для пристрасних і спокійних ванн. Особливо в понеділок, коли потрібно забути про вихідні та піти на роботу.

7:00. Що таке хрипкі звуки? Я вирішив розпочати нове життя і отримати рано. Ви ідиот! Я кладаю сигналізацію в тазах вчора, щоб зробити це кільце гучніше. Ну, щоб пекти з ним, я можу спати музику.

7.05.05. Хто своїми руками захоплюють мене під ковдрою? 7:00 a.m.? Він змусить рухати ліктя.

7.07.2014р. Я лікував її ребра. "Окай, окай, я не буду." Зворотній зв'язок

7.10. Сигналізація на стільниковому телефоні є кільцем. Бог, чому я так приступив? Хто починає нове життя в понеділок? Може бути, я не повинен йти на роботу сьогодні. Я думаю, що у мене є лихоманка. Про нас Право, У мене є пневмонія.

7:15. Все правильно, я отримую. Я вітаю понеділок. О, це холод без ковдри. Ви повинні знайти тапочки, але як ви знайдете їх з закритими очима?

7:20. Сплячий на туалеті. Чому виникає таке яскраве світло?

7.25. Я прокинувся збиваючи на дверцятах, збиваючи у ванній кімнаті. Відкриття очей. Ой! Де це дивна жінка приходять з у ванній кімнаті? Бог, це дзеркало. Я, де мій 17 років... Ніщо, ми зафіксуємо його. Я прогріваю в душі і відкрию очі широким.

7:45. У мене є чашка кави і бути дрібним. Я думаю, що я з кави. У будь-якому випадку, навігація чаю. Я зроблю сендвічі для чоловіка і муселі для себе. Я слухаю ще одну шинку про те, що непристойні речі жінки можуть харчуватися заради збереження фігури. Я шукаю на шматочок ковбаси, яку чоловік їсть з апетитом.

7:50. Я закінчити мій чай і зробити. Знову виявилося очі різних розмірів. Де ви бачите симетричні обличчя?

7:55. Підставка перед шафою. Чому я маю так багато яну, якщо я нічого не носити?

8.05 р. Я стоїть перед шафою і думають про проблеми Всесвіту. Я відновлююсь від мого чоловіка. Я збираюся носити щось зараз, не сумнівайтесь про це.

8.10. Як багато разів я розповіли себе, щоб одягатися спочатку і пофарбувати губи? Я дивлюся, якщо я можу мити свою улюблену білу блузи. Не перший раз, хоча. Ну, я повинен вибрати інший наряд.

8:20. Ні, ми ще не пізно. Почнемо машину і подивіться на шарф. Цей костюм не схожий на шарф.

8.25. Я отримую полку в моїй шафі з усіма ярусами. Гарбі, зачіска. Намагатися покласти полку назад. Шафа не закривається, тому ми розберемо його на ніч.

8:30. Я залишила квартиру. Навігація Чи взяли я ключі? Виглядає, що вони залишають на нічному витримці в передпокої, і двері вже запалені. Я зіткнувся до автомобіля і з ніжною посмікою я запитую чоловіка, щоб запустити сходи для своїх ключів. Він вдихнув, але він ран. Свята людина! Чому мені подобається? І я лікую його вранці... Тексти пісень, а це означає: Я буду нормально ніч.

Нунс.ру

Категории

Смотрите также

Новое и интересное