Блоктоп Джунглі

до Що таке дріблінг!!! Яка м'яка техніка!!! - Мовглі ran cheerfully через джунглі, змащуючи насадку.
Зароблений і спробував відштовхувати повноваження:
до Ми ж крові, брата.
- Я не ваш брат, холоднокровний нінд. - Нескінченно очищається від усіх спроб зробити друзів з Mowgli.
- Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
- Ваше... - Mowgli масштабоване, але потім, дивлячись на велику людину, просто у випадку, якщо він сказав - Ми ж кров, брат!
- Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
- Хто ви живете на фользі? Я Мовлі!
- Тарзан! - Атлет висловив себе в грудях.
- Турк Стол? - не розуміла Мовглі і сян відомої пісні Таркан - Яр Якаларсам - chmok-chmok.
Після прослуховування пісні він дивився на Mowgli дивно:
- Джейн?
- Але Без зайвих речей! Це Джейн! Я чую від Jane. Зателефонуйте!
“Tarzan – Jane, Tarzan – Jane,” дивний ммень і дивний дивний.
- Балууууу! Шотландський Mowgli. - Чи можна ви приїхати і вбити, хто тут? Якщо ви не зайняти.
Чому ви ще раз промовляєте, людський куб? Балу попередив, що він ще не переварив кущі.
- Я кричуща ??? Ви повинні почути, що блондинка кричущий! - Мовглі вказали на блондин-волосатий Тарзан - Ну... Ауок!
Хhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
-Я. Це голос. Чистий Чаляпін. - Наповнений метелик. - Хто знає?
Pure Jericho ... Де ти отримуєш?
до Він впав з неба. У себе. Я ходжу до себе, я не торкаю всіх.
до Так. - Товсту перерву - Квіти, зібрані і метелики спіймані. Кваяк!
- Виїжджайте з бесіди, брата - відстежуйте рейс з буглья - 20 метрів. Здається, щоб мати злий трохи... Так я ходию, і ось це осені. Знову ж таки.
- Чи запрошуємо нас, ху?
до Це легко. Tarzan спандував Mowgli в грудях Tarzan.
- Джейн, він вказав на м'яч.
- Я не знаю.
- Джейн! - Тарзан кричав щасливо і пішов на hug.
- Як дізнатися, хто Джейн? Я виріс з вовками. Я шавлія. - Мовглі переконливо пояснили і почали спостерігати за інтересами розвитку подій в гладі. - У той же час і подивитися - людям, які я повинен або краще, а з тваринами, щоб залишитися.

Фруміч