Не гербалізм.

- Хмирев, я жир!!! - Анна Каренана заздрить трагедії в голосі.
- І знову! просив чутливий Хмирев - Останній місяць ви вже були жирними.
Так! Про нас Всі втрати ваги і я тільки один, хто набирає вагу.
- Варвара Павловна з людських ресурсів? - Хмирев продемонстрував не тільки чутливість, але й дивовижне розуміння.
- 15 кілограмів. - Дружина сказала у вбитому голосі. - протягом трьох тижнів.
- Теки. Давайте робимо математику. Через те, що Варвара Павловна знизила 20 кілограмів на молочно-кисній дієті. Право?
Право.
до На силі Кремля я затягував свою математику за підрахунками точок. Не інакше, ніж у Кремлі дієтолога Лобачевського працювала. Варвара Павловна скидала 23 кілограми проти нашої вісімки за два. Право?
до Що? Вайт для двох ...
до Не вдарив мене. Вирівнюючи хліб і ванночки з льодом допускають Варвару Павловну, щоб опустити 18 кілограмів проти вашого 5. Право?
Право. Що ви намагаєтеся сказати?
- І тепер 15 кілограмів. За моїми підрахунками Варвара Павловна тепер зважує від нуля до мінус десяти кілограмів. Я бачив її в фотографіях, вона була 70 фунтів.
- Ну. ЇЇ дайвінг. Направляйте, потім опустіть.
- Нехай Варвара Павловна ділиться своїм досвідом з нечорними землями тваринництва. Вони сниться такого швидкого набору ваги.
- Хмирев!!! Не говоріть мені. Про мене Тексти пісень, а це означає: Я жир і я повинен зробити щось про це. - Звісно! Необхідно взяти нитку і голку і пришити гудзики на одязі. до Хмурев кинув біля всіх сподівань на покупках.
- Хмирєв, це ірде! Я кажу мені потрібно схуднути.
У разі дієти слід варити окремо і як звичайно. Я відмовляється їсти будь-який низькокалорійний, навіть дуже корисний силос.
Nope. Варвара Павловна втрачає вагу без дієти.
- Вона має черв'яки?
до У вас є черв'яки в голові. Скульптура вона.
- Я блюв вам барну гатунку і куплю вам барбекю, хоча ви ще не зношуєте хула. У нас є мотузка. Музика теж. Душ для зручності відвідувачів.
Мінімальна кількість глядачів. Після двох місяців важкої підготовки ви побили Варвару Павловну як на масштабах, так і в кільце.
до Тут гурт, тренер.
до Але ви маєте індивідуальне навчання! Не знаю, що ви краще, ніж ви. Чому регулювати групу? Тренер може бути неправильним. Ми всі тут. Ну?
- Ви думаєте?
- Я впевнений! І ви такі Варвари Павловна-- це бульщіт. Шукаю мене, Варвара Павловна. Це те, що буде Усі в людських ресурсах загинуть А ти звідти – міцна, міцна жінка!
- Хмирев, це не те, що ви відчуваєте шкода за гроші, щоб форма?
до Ні, звичайно, ні. Ми проведемо гроші, що зберігаються на вашому одязі. Зробляйте на п'ять ранку?
- Чому так рано?
- Коли? Про час. Задоволений графік роботи, тверда робота і дивовижні результати за два місяці. У перший тиждень з’явиться складно. Це божевільний біль. А потім ви звикли до неї, і ви не можете жити без неї.
- Ох. Ах. Або можливо...
- Еа, ія, мед. Не дуже жирний. Ви чудово дивитесь. Тільки собаки потребують кісток. Ви просто любите. Барбара Павловна потребує ювелірних виробів. Ви не Не змінюйте нічого.
- Ви думаєте? Всі права. Я скажу її, мій чоловік любить мене так.
- Я можу навіть дати письмові відгуки. - Хмирєв ми пропонуємо. Тепер ми вирішили стати олімпіадами, нехай вечеря.

Габаритний зображення

Фруміч