З Володарського календаря 12 квітня 2005 р.

Оновлення файлу (я вірю, в домашніх умовах):

1,1 км Очистити спочатку водою і милом, а потім слабкий розчин каустичної соди (10-15 г на 200 мл води) і витримати 5-20 хвилин в розчині такої композиції: 10 частин 20% азотної кислоти, 30 частин 20% сірчаної кислоти і 70 частин води. Дивитися руки і очі.

(Я уявляю стандартний кухонний гарнітур: нітричова кислота, сірчана кислота, фосфорна кислота, циліндри з киснем / воднем, реторти-гарники-центрифуги, рукавички для захисту від реагентів).

Після хімічної обробки, (так не все!) мити файли гарячою водою (чорт труби після такої хімічної атаки) і зануритися в вапняне молоко (всередині тримати пару мішків в холодильнику, раптом безсоння атаки).

У скляному посуді розчиняють 90 г борсу в 750 мл гарячої дистильованої води (а також каністра 10 л води - раптом хочеться пити). До цього розчину при перемішуванні (суп-кока, до завтрашнього мами приходить відвідування) додати 400 г дрібно меленого сульфату міді (де мій улюблений кав'ярний болгарка ...) і 350 г 30% сірчаної кислоти (Я думаю, що кожен знає, що розчин сірчаної кислоти і води підігрівається). Поставте файл в розчин і зберігайте його на 20 хвилин. Потім промийте водою.

Що робити далі з файлом не сказав. Файл, посуд та водопровідні труби, я вірю, буде передано до високотоксичного обслуговування відходів.