Пить надо меньше, надо меньше пить!

На початку літа. Ми зібралися один раз з друзями і односторонніми однокласниками для риболовлі, добре, одночасно і відзначаємо закінчення сеансу. Риболовля прийшла до полум'я, залити і пити, тільки вони встигли їсти, ніхто не згадав вудили вудилища і інші нецензії відповідно. У той час як ми були так "бородько" рибальство, це був вечір, темний. Вони зробили вогонь і продовжували, хоча всі вже в стані. А потім Ілля вирішив залишити на хвилину. Ну, це справа життя, ніхто не приділяв увагу. Але 20 хвилин пропущено і він ніколи не повернувся.
Після того, як мова йде про це ще п'ять хвилин, люди були загиблими. Тоді Петро, як голова групи і найбільш відповідальна (приміщення) нашої компанії, вирішив піти подивитися, що сталося там. гон. А потім, як в жарті — п'ять хвилин немає, десять хвилин, пізніше п'ятнадцять хвилин, щоб подивитися на них.

Він стояв на шляху, зловив стежки і збивався в ліс з нестійким гайкою. Прорив через кущі, я бачив наступну картину, масло. Ілля з його штанами внизу стоїть на чотири кінцівки в раку пози, і наш зразковий голівник розмістився позаду і розмістився палець Ілля безпосередньо в точку.
Щоб сказати, що це був удар не описав навіть крихітну дробу почуттів і думок, які прокинулися через голову, як я з'являвся від пана. Одне з обов'язків - Я зможу миттєво.

І коли я отримав совер, я бачив якусь неправильність. По-перше, Ілля сховав і занурився практично крім, і голова просто одягнена, не зупиняючись. Я ніколи не думав, що він може говорити так потужно. Суть триповерхових мовних рад відварюється до наступних: Ней, щоб отримати п'яний в ситі. Я так трахнув pissed. І ви трахнув упор з поо з газетою, тому що кожен фрак в нашій групі знає, що рибальські гачки загорнулися в цій газеті.
З тих пір я припинив пити. Що я хочу вас занадто ;-