712
Смішні оповідання =)
Він був, в давні дні, не зараз я був молодий, але вже жив від батьків. Я був спортсменом і завжди пішов кудись в інших містах, але історія не про це. Історія того, як я прийшов назад...
Я не був в Новосиб протягом 2 тижнів. Прибув рано вранці, не прийшов додому, але до своїх батьків о 5, а до 8 годин до роботи, папка пішла на свою роботу, мати все ще в будинку, бігаючи по будинку в нічному бюстінгу, їсти, змінити одяг. І я брудний, туманний, я ходжу в ванну швидше - мити, поголити, змінити і запускати.
І так я виходжу з ванни, все так чисті, більше не плетені, і знаходжу, що на поїздці я витратив всі мої поставки чистого, добре, з яким не сталося ... cowards. Я не маю жодного одягу.
Я знаходжу до свого батька.
Невеликий відступ - 5 ранку, що я мами не зовсім так скажеш сонний - половина овець.
Я кажу мій мама, "Мама, дати мені деякі дади."
Мама чує все, але замість словосполучень вона чує слово годинник.
Подальший діалог:
до Він нічого не отримав.
до Що неправильно?
до Ну, ні, ви зламали все.
-% від ... ?
- Ну, це так, він завжди ламається!
(Мрія, я не можу зрозуміти, як він зумів розбити їх, і все)
- Мама, дати мені будь-які сапфі штани чистим!
до Немає, ви не подбаєте! Взяти мене!
- ... (Ступтор повний, тут вам потрібно знати, що мій мама не є дюймовий на всіх, фантазії фарби фотографії ...)
Приїжджайте, у мене є багато з них, візьміть їх в Кармашек і поїдьте!
...паузи...
Немає, коли-небудь буде бачити, що вони жінки.
Чому у мене є макінські штани в моїй кишені я не розумію з головою?
Тому, нарешті, звернувшись до питання «що ви йдете про», «і що ви йдете про», розуміли і розводять, як, ймовірно, ніколи не в моєму житті з матір'ю не сміється...
черв
Я не був в Новосиб протягом 2 тижнів. Прибув рано вранці, не прийшов додому, але до своїх батьків о 5, а до 8 годин до роботи, папка пішла на свою роботу, мати все ще в будинку, бігаючи по будинку в нічному бюстінгу, їсти, змінити одяг. І я брудний, туманний, я ходжу в ванну швидше - мити, поголити, змінити і запускати.
І так я виходжу з ванни, все так чисті, більше не плетені, і знаходжу, що на поїздці я витратив всі мої поставки чистого, добре, з яким не сталося ... cowards. Я не маю жодного одягу.
Я знаходжу до свого батька.
Невеликий відступ - 5 ранку, що я мами не зовсім так скажеш сонний - половина овець.
Я кажу мій мама, "Мама, дати мені деякі дади."
Мама чує все, але замість словосполучень вона чує слово годинник.
Подальший діалог:
до Він нічого не отримав.
до Що неправильно?
до Ну, ні, ви зламали все.
-% від ... ?
- Ну, це так, він завжди ламається!
(Мрія, я не можу зрозуміти, як він зумів розбити їх, і все)
- Мама, дати мені будь-які сапфі штани чистим!
до Немає, ви не подбаєте! Взяти мене!
- ... (Ступтор повний, тут вам потрібно знати, що мій мама не є дюймовий на всіх, фантазії фарби фотографії ...)
Приїжджайте, у мене є багато з них, візьміть їх в Кармашек і поїдьте!
...паузи...
Немає, коли-небудь буде бачити, що вони жінки.
Чому у мене є макінські штани в моїй кишені я не розумію з головою?
Тому, нарешті, звернувшись до питання «що ви йдете про», «і що ви йдете про», розуміли і розводять, як, ймовірно, ніколи не в моєму житті з матір'ю не сміється...
черв