Мрія фотографії

Бажаєте захопити свою мрію в мистецтві? Чому? Цікаво. У будь-якому випадку, я не віддаю такий експеримент. Після того, як у мене є право дізнатися, які образи приходять до мене уві сні. З усіх причин повсякденного життя було погано запам’ятати мрії. Ось, будь ласка. Ви в ліжку. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час і місце вручення квітів, а якщо необхідно, то збережемо сюрприз. Добре, як звичайний - температура, тиск і інші показники тіла. Під час сну робот малює вашу мрію. Ну, звичайно, після обробки всіх матраців, отриманих через бездротову мережу. Завдяки отриманому алгоритму, все перекладається в формат «витягнутих» і смарт-пристрій відображає ваші бачення на полотні. Ви можете придбати персональну виставку робіт.
Сама акція (або програма, яку я не знаю) називається «Sleep Art» («Art in Dream») і доступна гостям мережі готелів «Ibis Hotels» в столицях Франції, Німеччини та Великобританії. З якоїсь причини Київ не з'являється на цьому списку, але це життєздатність. Незважаючи на те, що я знаю, є один готель з цієї мережі в столиці України - на бульварі Шевченка біля Академії Бара. Так, ми сподіваємося, що найближчим часом, ми будемо цікавим сервісом без заїзду за кордон. Або подивитися на інший день і попросити? Що робити?