Ось деякі ознаки, які ви живете в Якутську!

Ви не здивовані чоловіками, що розсмоктуються з дуторчем під автомобілем, в безпосередній близькості від газового бака.

У Вашому місті немає.

Як мінімум один раз у вашому житті ви пробували свою мову на метал (замки, гойдалки, труби тощо)

Не дивлячись на пораду лікарів, щоб залишатися на приїзді в море протягом перших 2-3 днів в тіні, ви опікуєте в перші 2-3 години.

Послухайте слово «мак», ви подумайте не тільки про мавпи, але і про заморожений сир або заморожений вершник без дерев'яної коробки.

Ви знаєте, що іноді сплітаючи, перш ніж дістатися до землі, замерзає.

Ви можете легко сказати Mannyattaah, ви не думаєте, що ім'я банку Taatta є смішним, і навіть якщо ви не знаєте англійську, ви знаєте Diamond є діамантом.

Пиво? Від горла? Зовні? -50? Легко!!!

Ви якось не розумієте виклик Greenpeace, щоб перейти до штучного хутра.

В якості дитини, будучи на "основній", у вас не менше ніж один раз зв'язався в стилі: "... Я виходив до маркеру з відро холодної води, заливають кальмарами на росах, відколів і пошиття капелюха!".

Як мінімум один раз в моєму житті, коли я бачив його на моєму годиннику, як 8:00, і я виглядав вікна, ви коли-небудь дивилися, якщо це ранку або ввечері?

Ви розумієте напрямок і міцність вітру в прогнозах погоди.

Навіть як дитина, ви якось не пошкодили загиблого, спійманої риби, смаженого оленя.

Іноді здається вам, що не тільки дроол, snot, ас і ніс може замерзнути, але і радіохвилі, думки і слова.

Подуття вух шапки не вистачить!

Коли вони заявили, що діють дні в школі, ви щасливо, до синіх губ, грали хокею з хлопчиками.

Ви хочете, щоб Мусковіти провести принаймні одну зиму в місті.

Ви не вегетаріанець, і якщо ви, ви не звідси, або ви катування.

Ви легко, по око, випадково, визначаєте, що фігура дівчини, навіть якщо вона зношує пучок колготки, светри-коси і хутро пальто.

Ви завжди попросите знову, тому що ви витрачаєте більше половини вашого життя, що надягає капелюх, а влітку ви попросите знову з звички.

Сент Сергій.