Все, що ви повинні зробити з ними! Про нас

Літо. Підставка з другом на ринку, чекаючи її брата.
«Я вгадаю, я буду говорити всю правду, ви будете щасливі, ви не будете відступати.» З боредом, щось відповів на неї, почалася розмова, рубці, в цілому, трохи трохи трохи... Ну, як звичайно, зіпсувавши на вас, але я допоможу, зло буде чистоти, все, як ви прийдете, тільки ви повинні піти на кладовище вночі, і якщо ви не можете, я піду себе, але девілі повинні платити (), загорнути монету в паперові гроші, подивитися, що відбувається.
Дівчина має золото ланцюжка навколо шиї, товщиною 2 пальця. Далі в обличчях:
- У мене немає монет.
Тексти пісень, а це означає: Тоді вам потрібно щось золото, не шкодуйте за себе!
(P) (повно знімаючи ланцюг!!) - І немає паперових грошей ... Що вибрати?
Гіпси, чітко вписуються з такою удачею, жертовки з горінням очей, продовжуючи десятку, збираються з отворів спідниць:
Тут, візьміть, красива, щастя, ви можете бути щасливими.
Моя щелепа тихо рухається, мій друг diligently обмотує мережу з банкнотами, і (Я не встигла вставити кишеню слово) спокійно кладе ... в кишені.
Непристойна жінка стоїть з застарілою рукою, починаючись з Подруга і відходить. Природжена дочка кочівного племена, здається, починає досягати.
Передача приголомшливого вигляду від її порожньої руки до кишені ліри, вона все ще намагається виправити щось:
- Дайте мені, що!
Для чого слід повністю флегматичну відповідь "Гот на х..."
Пошкоджено, що очі вона мала! Яка твій, блискавка і покарання неба, вона обіцяє нам! Я назвав їх твоїми. Тоді всі раптові вона рум'яна, з ніде вона якось вийшла і змивається...
Це професійна гордість.
Gypsies на цьому ринку все ще не підходить.
І ви сказали гіпноз :-