Натюрморт! Що відбулося!

Це те, що сталося з колегою моєї роботи.
Увечері, коли вона прийшла додому від роботи, вона зняла її штани разом з нею колготки. Вранці я вирішив носити однакові штани, але я не знайшов пантихозу в шафі і покласти на інші. Як виявилося, старі залишилися в своїх брюках, і весь час, поки вона збиралася працювати, старі колготки лягли і досягають її санвузлом, збираючи обгортки, сигарети, листя та інше сміття. Прибуваючи на роботі, ми майже загинув сміятися, і вона не розуміла, що збиралася до останнього, так як щіпки висять ззаду.

Відповідь на повідомлення:

Що відбувається багато.

Я теж був. Тільки я знайшов наклейки, вже зовні. Я кладаю їх в туфлі, але я ембаррасував їх.

Що таке ім'я колеги? Чи чую, що про колегу інший день?

Про нас У мене є звичаї (дуже з школи). Почати покласти на макіяж, малювати брови, а потім контур губ, потім все інше і це! Так я походжу в повному марофеті і з контуром на губах! :) Я забув, щоб покласти на мій помада! Я можу приїхати до роботи або до обрізки, а нарциси сміються і мовчать!!!

Умора, бідна дівчина, вона ходила до роботи?

Я з такою противагою, тільки вологою, після пошиття в трамваях прогулявся по парку! Тоді я спробував виїхати, вони застряглися між ногами. І ви повинні витягнути його, тому що я пішов до бутіку, щоб купити весільну сукню для 2400 bucks!

Я вмирає сміху! Як ви вийшли?

Так, як що, стояв біля (в кущах немає, тільки алеї, і навколо країв є сноуборди), і навколо дядька з собаками, мати з шишками, підняла її ногу і tanuuuuu! І друга нога застрягається між ніжками, і перша брудна нога є хрусткою. Колготки тягнути, дядько дивитися повний жах! Пішалка і гріх! І майже в одному місці, але раніше і влітку я ступила на спідниці під час завантаження в трамвай! Моя спідниця - від мене, я в моєму нижньому одязі. Привіт!

І пішов до карнавалу до мого сина - майже вигорнув, ноги заморожують і затягували, і вони були істоти переїхали і на кожному кроці почали згорнути, дякую Богу не панчохи)))) потім впав, коротко, я шукав довго, де можна підняти спідницю і затягнути колготки - але не знайшов, так до будинку і гальваного гайця, і колготки з метеликами для 425 р)

Один чоловік пішов на прогулянку з собакою, щоб собака захопила свої жіночі колготки і не могла соромитися, людина в костюмі все красиво від собаки кинула ці 2 метри колготки, люди померли сміятися.

До речі, собаки часто їдають колготки, особисто дивилися як мати-в-праву своїх осей улюбленого локшинного мішка витягуються - видовище навіть те, що він також пішов на його дупи довгий час.

І мав мій собака натягувати мій бабуся на вулиці. як я пам'ятаю ... shameful ... і вона (dog) як на траві ...

Я був, теж, але затяжки не вийшли і перетягують. Я відчув їх, коли я сидів на роботі, і виховав, що там щось було,

О, і я мав цю ситуацію. Я був на піддозі з моїм пантихозним кресленням за мною, і я думав, що кожен шукав мене, бо я така шкала, а потім дівчата в інституті сміхали весь день, щоб сльози.
Я також мав жарт під час короткого проміжку. У інституті божевільний демонтував такий, що ковпачок і тут я сидів на штовхач в положенні орел і почуєте в коридорі шаути «У Можзіку вони дадуть лак нігтів» У коридорі немає ліміту на хвилювання, і я стрибнув з джгута і мухався в коридор і проживав "Вайт, не ходь, я з вами." Тільки тоді я помітив, що я не мав штани.

І я якось придумав, вдягнувся і пішов зустрітися з майбутніми експонентами, коротко, до офісу компанії Tetra-Pak, і тільки після того, як я зрозумів, що мій светр був одягнений назад перед, моя спина була гладкою і перед поросятою (ідеально).
Подруга тут недавно залишила додому пакет сигарет, прийшов до роботи на столі. І подумав він, добре, він любить биків. І тільки тоді, коли вона була викликана димом, вона відкриває пакет. Просто в домашніх умовах на столі після невеликого свята кладуть 3 пакети, майже повністю, ущільнені і з бульбами. Я сказав її, що це було чуття, що жоден з її переваг не прийшов, щоб попросити сигарету, вони іноді роблять це.

І ми мали день у школі, коли ми не навчимося, але пішли на практику, або скоріше навчаємося деякі професії, є також заняття, студенти з усіх шкіл району, навчалися там в комп'ютерній грамотності. Я прийшов в замку номер геї га, спінений, пішов до дзеркала ... І я в той же светр і «прості» колготки, такі на їх дупа розсмоктування 2 стібки! Я забув носити джинси!

Я кладаю на колготки, футболку і чорний фартух зверху. Я забув носити сукню :)

На початку 90-х років... Немає макіяжу. І як багато інших леді використовували помада замість рум'янок, тобто вона перевозила помаду на її щік, а потім вона подрібнила... Я збираюся працювати, люди шукають мене. Чоловіки посміхаються. Я ніс, я думаю - Я шукаю неділю добре ... На роботі вони сміхалися довгий час, дивлячись на два смужки, як індіанки. І ніхто не сказав нічого про це. :

Подруга одружена, красива до точки неможливість. Так це краса половина року перед весіллям вибивають передні зуби, а імплантати весь час випав. З'їдає яблуко і має зуби в ній. Не працюю, і це весілля. І так вся весілля ясна склеїла зубами, або зубами впав, і це була природна стара жінка Ізергіл.

У мене було це: Я сказав в магазині, що я мав тканину : І був вологий трусики, який вийшов:

Хто! також колись не знайшов колготки ... вони не вийшли, але застрягти дуже апетитний бамп на ас ... Я задаю, що варіанти людей прийшли, коли вони побачили такий протрудований ущільнювач в районі Алета?
І один день я купив деякі дивовижні панчохи, я збираюся на дату, і вони, клопи, почали ковзати (хоча пухка, очевидно, гумова смуга була прикріплена до моїх ніг). О, людина, я був з ними і озощений в метро до приїзду.
Я також мав когось на роботі спалити отвір в моєму спідниці з сигаретом. Про деякі свята, люди були куріння, очевидно, хтось кинувся сигарети. Як тільки я отримав додому, я знайшов великий пальовий отвір практично на рівні бат, позаду. (І коли вони спали, я не відчуваю його, тому що я сидів на табурі, а спідниця - змащена - занурюючись на стілець)

І мій сестра є коханцем тіла, тому часто вона забули після туалету, що це ... і так він висить зверху одягу :) і один хлопець сказав - дівчина є хвостовик від задньої :!

Я використовував для сукні мій спідниця в колготки, але навіть в школі. :

Дівчата, тримати! Я вирішив зробити задоволення чоловіка в нічний час. Пофарбуйте нігті яскравими салатними лаками під час сну. Вранці я не помітив, я пішов на бізнес-зустріч, і є керівники, бізнес-партнери! Коли все почалося, кладемо руки на стіл. Неповторне почуття, я сказав! Він стрибав, приготував і стрибнув. З офісу, виїжджали до найближчого магія, благно стиралися! Наступний день, на роботі директор просить, «В’ячеслав, які тіні ви використовуєте?» Я б загинув!

Я не пам'ятаю, як старий я був у школі, але я мав куртку з плечами. Я зняв на дискотеці, а потім я кладаю його знову і плечима. Великий, чорний, на фоні легкої куртки вгору так багато.
Мій друзі майже загинув сміятися і мій головний серйозний обличчя

Мій чоловік сказав мені. У Санкт-Петербурзі є дві академії вітрильників, а також, які завжди хвилюються. Ось дівчина сидить поруч з мною, дуже красиво. Вона отримала п'ятирічний в руках. Ну, хлопці починають клеїти, нехай з дитиною, але красиво до точки неможливості, не може протистояти ... І її обличчя закрита, її око начиняє фанери - добре, вона не реагує на всіх, сидить - її щоки нагріті. «Чому ваша мама сердитися?» І він говорить на весь тролейбус, "Не сердитися, дядько, вона хоче лоп, але це далеко від дому ..." Кожен сміхався, майже падає.

У мене була велика шкільна ніч, і мій друг прийшов в всю нечітку, але одягнена сорочка з цінним тегом, висить на спині. Вони намагалися з'їсти його (на малюнку), потім обпекли його більш світлим, збити його але.

Написання одного, хто пофарбував чоловіка нігті! і більше про нього. під час миття пляжу, щільно одягаючи купальники, нитка зламала, і я думаю, після чого зшивається. і заготівля. прийшов на пляж, мій чоловік пішов в гардеробну. Виходить, посміхається, так щаслива. і раптом, я дивлюся, він має одне яйце злипання!

мами.ру