Я даю вам таблицю для ваших думок!

Вона сидить в візках і слухала гравця.
«І нічого, Колянь!» – оцінив Коля і сісти поруч з ним – «Ноги парні. Привіт. Просто обличчя. . ?
«Що не виправда з обличчям?»
до Це так, що в принципі. Ні, звичайно, але досить. З пивом тягнути. – продовжив думу Миколай – чекайте, чекайте... Ви знаєте мене з десь? О. І... І обличчя. Як?
- Аліса Селекнеєва. - Дівчина представила себе - Так, так. Я читаю тебе. Що ви зателефонуєте гравця - це пристрій для читання. Милофон.
- Прохолодний. - Розширений Коля - У вас є тут. Прохолодний?
- Я не дайблінг. Я роблю наукову експеримент, до речі. Я завжди вірю, що тролейбус – це мислення істоти. Так я намагаюся зловити свої думки.
до Це один. Чи можу я слухати вас? запитав Кобл.
- Звичайно, ви можете. - сказав дівчина - Я можу чути з навушниками, що ви думаєте, щоб зробити з мене в разі відмови.
Коля кладуть на навушники. П'ятдесят голосів збивається на голові.
- Гей, Каззель! - Коля повернулася до хлопчика, що сидить навпроти - Що це означає - "Фуліш, це Гопнік не поверне гравця або розрив!" Хто Гопнік, ху? Ви хочете хропіння? Аах. Скарб? Так! Ви не думаєте про це!
- Ви, теж, заспокоїти! - Він звернувся до Аліси - сказав, що я повернеться - тоді я повернемося! Я не буду.
Не зашкодить дитину.
Коля звернувся до пасажирів: Хто має скільки грошей у кишенях?
- Гігієна. Шукаємо! Коля швидко підійшов підкріплений молодий чоловік, судомно свербляв брифли в руках. - Що, шістдесяти тонн доларів в цьому брифінгу? Давайте мені тримати його, huh? Я тримаю його і дайте їй назад! Що ви робите в візках з такою кількістю? Чому ви берете каб?
- Стоп, фольга! - Поки він був рубений. - Яка гармата, я приречена! Згорніть себе. Мені потрібно багато грошей. Ви краще, ніж це пансіонат! Якщо ви знали, що він був мисленням, він мав інфаркт. Не пропустіть свого діда!
- Громадяни! Всі ваші зусилля не думають без використання! - Коль краще, ніж коли-небудь - це тільки добре працює в тому, що фарбована блондинка!
до Це мій природний колір! - відірвав білявка - Hamlo цукерки!
до Так! - Коляй захопився - Dolbysurround прямо! Ви знаєте, що ви думаєте трохи пізніше, ніж ви думаєте? Покажіть мені спочатку, а потім мої навушники лунали мої думки. Аліса!!! Так, я поверне пристрій - що ви завадили! - groaned Kolya через салон. Він прогулявся по салону, зупинився на жінці, витриманий 25-27, дивився на неї акуратно і сказав:
Що це? Написати нам на телефон, це буде! Все буде точно, як ви його уявите. Я дорослий, не боятися. Зареєструватися Хто думав: «зроблений»? Хто бейстар? Хто я зрізав слово Fuck на? Сортування? Я тут: Я не зрізаний!
- Коля, він все ще думають !!! - Аліса весело збочена.

Фруміч