352
Довгий жити старі жінки!
Не знаю, що я опинився з дзвінками з рідними бабусями, які попросили мене для пояснення деяких ліків або щось.
Я почав процідатися. І ось ще одне питання від Божої кульбаби:
- Але, це аптека? Я хотів би знати про препарат... Я нарешті відварився і випитав стару леді.
Я -- Де ви отримали номер телефону?
Бабця - Право тут на коробку. І в щасливому голосі диктує мій номер.
Я -- Який препарат? Бабця дуетно дзвінки...
Я хворий поясню, що я не аптека і не продаємо наркотики, але розумово повісити директор компанії ногами. Я вирішив потрапити в дно.
Назву знайшли виробника в Інтернеті. Мій телефон не вказаний в будь-якому місці. «Що таке чудовий і чудовий», - думав я. Син, який також був досить втомлений його бабуся, вирішив піти в аптеку і подивитися на ту ж чарівну коробку.
Яким був мій сюрприз, коли мій син назвав з аптеки, шокуючи з сміхом, і сказав фразу, після чого я впав в хістерію.
УВАГА!!!
- Мама, ви не вірите! Зателефонуйте нам!
(Дно штрих-коду, перші сім цифр, повністю скопіювати наш домашній телефон)
Наші бабусі, найбільші бабуся світу!!!
Апі.
Я почав процідатися. І ось ще одне питання від Божої кульбаби:
- Але, це аптека? Я хотів би знати про препарат... Я нарешті відварився і випитав стару леді.
Я -- Де ви отримали номер телефону?
Бабця - Право тут на коробку. І в щасливому голосі диктує мій номер.
Я -- Який препарат? Бабця дуетно дзвінки...
Я хворий поясню, що я не аптека і не продаємо наркотики, але розумово повісити директор компанії ногами. Я вирішив потрапити в дно.
Назву знайшли виробника в Інтернеті. Мій телефон не вказаний в будь-якому місці. «Що таке чудовий і чудовий», - думав я. Син, який також був досить втомлений його бабуся, вирішив піти в аптеку і подивитися на ту ж чарівну коробку.
Яким був мій сюрприз, коли мій син назвав з аптеки, шокуючи з сміхом, і сказав фразу, після чого я впав в хістерію.
УВАГА!!!
- Мама, ви не вірите! Зателефонуйте нам!
(Дно штрих-коду, перші сім цифр, повністю скопіювати наш домашній телефон)
Наші бабусі, найбільші бабуся світу!!!
Апі.