1345
Надзвичайний шоколад (25 фото)
Щорічно Берлін проводить виставку «Імпорт-магазин», де виробники та торговці з різних країн продають всі види товарів.
Я хотів би відчувати на одному солодкому стенді з шоколадом, який італійці привозили на виставку.
Крім того, в стікалі ви побачите шоколадні полки з магазину KaDeVe.
Коли я прийшов на стенд, я не розумію за пару секунд, чому хтось може знадобитися іржавіє старі п'єси, інструменти і нігті в сувенірній упаковці.
Р
Вимкніть шоколад! Дуже реалістично, варто відзначити.
Італійські виробники беттінг на подарунковому шоколаді. Наприклад, для дівчаток:
Для гурманів. На фото: бунг, шматочок сиру, терка для сиру, щось м'ясо. І все солодке.
1990Р. 2199Р.
Для любителів коней і катання.
Ви помітили шоколадну щелепу на попередньому фото? :
До аромату смаженого карамелізованого мигдалю ми знайдемо ще одну солодку підставку. Він відразу відчуває, як Різдво наближається.
р.
Фотографії з розкішного магазину Берліна KadeVe. Немає коментарів.
, м. Київ
579118
1696.7946
р.
, Україна
р.
Жнівень
Джерело: gavailer.livejournal.com
Я хотів би відчувати на одному солодкому стенді з шоколадом, який італійці привозили на виставку.
Крім того, в стікалі ви побачите шоколадні полки з магазину KaDeVe.
Коли я прийшов на стенд, я не розумію за пару секунд, чому хтось може знадобитися іржавіє старі п'єси, інструменти і нігті в сувенірній упаковці.
Р
Вимкніть шоколад! Дуже реалістично, варто відзначити.
Італійські виробники беттінг на подарунковому шоколаді. Наприклад, для дівчаток:
Для гурманів. На фото: бунг, шматочок сиру, терка для сиру, щось м'ясо. І все солодке.
1990Р. 2199Р.
Для любителів коней і катання.
Ви помітили шоколадну щелепу на попередньому фото? :
До аромату смаженого карамелізованого мигдалю ми знайдемо ще одну солодку підставку. Він відразу відчуває, як Різдво наближається.
р.
Фотографії з розкішного магазину Берліна KadeVe. Немає коментарів.
, м. Київ
579118
1696.7946
р.
, Україна
р.
Жнівень
Джерело: gavailer.livejournal.com
Це шістьденний раціон шведського дієта Анна Йохансон.
Якщо діти мали власний форум, які теми обговорюються?