Два оповідання від студентського життя =

Учитель калькулюса, випускник Московського державного університету, вид «швидкості», довгий, червоний, ведмедий, дає лекцію у відділі фізики на вечірках. Запитує риторичне питання в номері ( має місце проживання):
Що таке нескінченно велика послідовність?
Потім він перетворюється на дошку, щоб продовжити лекції. А один активний "навчитися" візьміть і скажіть "на мій батько". . :
Це коли кожен учасник успіху більше, ніж попередній!
Валерія Андрєвіч перетворюється на аудиторію, повільно видаляє окуляри і повільно витирає їх в холодну кров:
Жіночі мрії, жіночі мрії.

Історія з життя батька.
Моя тато мала лямчик в групі. Я не лякаю дуже багато, але коли мені довелося, я грав разом.
У дитини було почуття гумору. Ще один іспит з математики. Зрозуміло, щоб знати. Обстеження бере на себе кім'я жіночої математики - вам просто не пропустити. Хлопець виходить на аудиторію, дає кредитну картку, бере квиток і бере лофа хліба, деякі консервовані продукти і ніж з сумки.
Поставляйте все перед дивовижною жінкою. "Чому, що," сумнівно, вона просить дивуватися.
«Б-б-б-б-б-в-в-в-в-в-в-в-в-в-в-в-в-в-в-в-в-в-в-м-н.» Р-р-р-р-р-р-р-р-р-р-р-р-р-р-р-р-р-р-р-р-р-р-р-р-р-р-р-р-р-р-р-р-р-р-р-р-р-р-р-р-р-р-р-р-р-р-р-р-р-р-р-р-р-р-р-р-р-р-р-р-р-р-р-р-р-р-р-р-р-р-р-р-р-р-р-р-р-р-р-р-р-р-р-р-р-р-р-р-р-р-р-р-р-р-р-р-р-р-р-р-р-р-р-р-р-р-р-р-р-р-р-р-р-р-р-р-р-р-р-р-р-р-р-р-р-р-р-р-
Батько говорить про те, що тітка сміється на тривалий час і поставила хлопця «хор».