Anek + маленька історія

Подруга викликає молодий чоловік.
- Послухаю, я отримав Ксенія Собчак в претенсивному клубі прямо зараз, і вона отримала другу, що чудово!
- Приходьте! Так запрошують їх на відвідування та принести їх до мене.
- Гаразд, я спробую.
Хлопець вважає, що він повинен піти в аптеку, щоб купити презервативу. Запуск в аптеку, стоячи в рядку, другі дзвінки знову.
Ми чекаємо вдома?
Я пішов в аптеку, щоб отримати презервативу.
до Що ви? Це Ксенія Собчак, соціаліт, телеведучий, а другий також упаковується повністю, всі в синтиконах, на вулиці їх авто з драйверами чекають, це не курчат, які ви звикли, є абсолютно різним рівнем.
Молода людина підходу до вікна аптеки:
- У мене є найдорожчі презервативи.

У мене є два новини, хороші новини і погані новини.
- (допущено) Ну, починайте з хорошим.
- (однорідно) Повітря!!!

Паратроппер говорить його другу:
Одного разу мій струганий стрибок. Я просто пам'ятаю падіння на деякі дахи, поломивши її і змащуючи. Тоді я відкрию очі і бачу світло навколо мене, і ці білі чоловіки приходять до мене з крилами за ними.
- Чи є вони ангели?
до Ні, бройлери.

Леді має другий коханець. Друг запитує:
до Що не так з першим?
Вона відповідає, що нічого, все дрібно, ніжний, чутливий, турботливий, красивий смак, чудові кулі, йде в театр, розуміє мистецтво і т.д.
Подруга, застрочена:
- Тоді чому інший?
Відповідь:
до І другий не є личинкою.
Покажіть мені, чесно кажучи, ви курити наркотики?
- Дад -- Я дочка.
На одному з днів народження малюка дали протиповітряну гармату, яка радикально змінила життя Карлсона.

Сусіди орендували квартиру молодим чоловіком з спекотного південного імені Карена.
Карен регулярно отримує деякі фантастичні речі з батьківщини і він курить його.
Карен починає читання на димі. Але з книг в цій квартирі тільки підручник Maxwell, атомічна фізика для зачаття. Ні, я прочитав себе, коли я був 12. Але не на одному годину вранці, не гучно, в ролі з акцентом Tajik!
Ви сидите на ніч за ноутбуком, а з задньої стінки ви чуєте: Панімача, довгий час пірород абоктронна-магнетнава поле залишилася секретом науковців, але фольги все там в Америці. Але потім вони виявили bl@ що поле викликано крихітним, pi ... c, ormintar частинок, per ... pede ... рухома @fuckingly складна орбіта навколо ядер атома. Хххххххххххххххххххххххххххххххххххххххххххххххххххххххххххххххххххххххххххххххххххххххххххххххххххххххххххххххххххххххххххххххххххххххххххх
І так — шість сторінок в рядку з підручника, переплетені матами і викривленнями в рідній мові. Тоді Карена відмовляється, він співає деякі дивні пісні і закриває.
Але після декількох днів він знову отримує і прочитає ті ж перші сторінки.
Я вбити його.