Перебіг перешкод

до О, коли все буде над... О, і я втомився ... Я спить і я роблю тонку книгу. Я зроблю його своїми руками і поцілунав її як банер. Я кладу в ліву кишеню, ближче до серця. І тепер я тільки в команді себе. О, прийти на.

Хто, хто Р-рівень! УВАГА! На щастя. Отже, ми отримали програму для подолання перешкод з повним озброєнням. Я маю на увазі, мої маленькі озброєні друзі, ви повинні отримати звідси, щоб надіти там все, що ви зносите, фаршировані, вставляються і прибивають. Степанов бій! I, I ... Лаундрі басейн! Як ви повісили машину? Ви завадили себе! Увага! Неймовірно висить машину, зварює бійці, перетворюється на біг в міксер. Збити яйця. Бездоганно зношений шолом веде до появи примочки через п'ятнадцять хвилин.
І якщо хтось погано загортається шторами, то не дивно, чому ніг пахнуть. Що вони мертві! Оскільки ваш найнадійніший і незрівняний супротивник, comrade винищувачі, це самі.
Я пам'ятаю, що в попередніх класах бійець Зайцев ... Я,... Теплий суп! Ви, comrade Zaiцев, місяць тому були єдиною вся ложка, яка не почала заморожувати манжети перед походом. Причина для цього полягає в тому, що ви вже мати досить голі ноги. Як результат чого? Фростбіт кісточок ноги плюс два запобіжники сороксикстового розміру! О, де ти? Де ви, мій маленький? Мій маленький! Мій пансіонат... Як я чекаю на тебе...
Бойовик Антонов! I, I ... Про нас Дивитися, комрадувати солдатів. Антонов все ще вважає, що це все, що він думає. І щоб він був насправді сплячий в затишній мокрому ліжку в домашніх умовах. І як тільки він прокинувся, його матір дасть йому тату. Він не буде, привітний бій! Ваша мама сьогодні, і мій Тітка з татуюванням не дитячий орган харчування! Червоний кут тіла, призначений для зносу замовлень.
Бойовик Антонов! I, I ... Макерель хвіст! Підігніть прямо і поширте плечі! Ви не знаєте, що ви не бійець, але цукровий тачок на дерев'яній палиці. Ви одягали і смоктати. Хіне! Ще більше! Детальніше Що це, ye. Добре зроблено. Реальний бойовий стенд, коли ви можете бачити свою власну спину з вище. Що це, ye. Краще дивитися на небо, ніж на мене. Я довго підозрюваний, що ви не просто шукаю на мене, але ви показуєте мені ебать обличчя. О-О, коли час... Коли я відпочию від усього цього...

Гаразд. Прийміть до класу. Хто, хто! Р-рівень! УВАГА! На мою команду ми починаємо виконувати бойову вправу «Зовні перешкоди». Хто, хто! Приходьте!

Гаразд, okay, okay! Ведуться бігти, змагати бійців, все право! Приїжджайте! Я переглядаю! Я бачу! Я переглядаю вас в ротшту! Я маю на увазі, команда! Всі права, всі права, вгору сходи! Запуск, бігти, не красти! Хуррі! Хуррі! УВАГА! Ми перехрестимо віконний отвір з стрибком! Шити! Семенов! Я, я... Пит, не puke! Ви отримали гранату з вашого підсумка! Усе це! Скворцов, Андреєв! I, I ... Спан труна! Ти мертвий! І! У стрибку, і все, що ви зростали! Я. Це як картина Репінь. Наступ Суворова на нозі...

Шити! Хто? Хто там застряг?! Що таке ковпачок на туалеті? Допомогти йому! Ну, звичайно... Це Степанов. Це великий воїн Степанов, абсолютний чемпіон світу з їсти ваги. Єдина людина на планеті, живіт якого займає весь обсяг тіла. Степанов! I, I ... Ставка без точки!
Над, над, над, не вішайте! Хуррі! Чи не ви бачите кладку під ви тріщинами? Ніж, кинути ногу першим! Право! Тепер ще один! Право! Три! О, це рука. Ну, потім стрибати! Зачекайте, чекайте! Продовжити. Увага! Вступ! ворог використовував зброю великої влади! Ми залишаємо за собою першу лінію! Бомба целюліту про те, щоб викинути на вас! Степанов, стрибок. Почати! Добре зроблено. Продовжити роботу. Вимкніть отвір і запустіть. О, що діра ви зробили мене! Просто де я хотів копати моху. Хто. Що це таке? Хто так званий? Боротьба Жу-у-у-ков ... Покажіть мені, comrade винищувач, де ви пішли тушки? Чому не ви, як і всі інші, сходження на стіну? Чому обійтися? Ви думаєте, якщо ви тридцять людей і у мене є два очі, я не можу бачити щит? Ви неправильно.
Я можу побачити її. Я бачу своє життя. Ви будете сидіти в моєму державному будинку на хаптичному годиннику, і три сотні тисяч великих постільних білків з'являться склянки вашої крові! Бойовики! Я, я... Кінь до вашого чоловіка! Березень на стіні! Увага! Зберігати темпи, тримати темп! Прийміть на наступний фронті! Передача водного бар'єру за допомогою плавання! Нагадуємо, що в реальній бойовій ситуації, тільки один стиль плавання ефективний - загартоване метелик з хаотичними ударами кінцівок на воді.
Перевага цього стилю полягає в тому, що через підняті бризки, ворог практично не бачить вас. Для тих, хто ще не навчився плавати, це окреме завдання. Смажений газ маски і знизу на всі чотири. Ми будемо практикувати спеціальні вправи: напад ворожих позицій військовими слонами. Помилки. Смажений газ маски і кожен тягне десять разів на брус. Березень! О, равлики... Ох, чому ти кинувся так... О, де ви, мій добре збережений відпочинок... Я всі ваші.

Іванов I, I ... Пункт груша! Я бачу все. Що я не бачу, я чую! Чи випадає машина з рук? Ні? Чому? Ах, шолом вийшов... Що сильний вітер сьогодні! Поганий вітер попереджає Іванова від нападу. Ударував шолом і кришталеве взуття. Іванов зловить холод, не досягаючи ворога. І його вузька покоївка могила завжди нагадувати нам, що...

Що?! Що це?! Хто постріл?! Яка стрільба?! Підпишіться! Зупинити зйомки !!! Хто, хто! Хто, хто! Бойовий загін для мене!

Що таке, Comrade Junior Sergeant? Де винищувачі отримують порожні кулі? Ху? Я не сказав! Після того, як я попередив: якщо я знаходжу будь-якого принаймні одного кулі, я зрізаю зуби! Бойовик Golubev ... I, I ... Зі святом! Ви забули, що безтурботне поводження з кулями призводить до? Ху? Ви забули, як Ложкін вистрілив себе в своїх штаних? Ви знаєте, що він сірий зараз? І Федоров з першого відділення? Я даю другу, він курить полум'я. Виграєте! І тепер тільки приварив Negro вся армія з блакитними очима і ніжною шиєю!

О, ні, ні. Раннє пенсії, рано ... Жінки не народжують чоловіків. Вони народжують хлопчиків. І хлопчики не можуть захистити їх. Так хто хоче зробити їх чоловікам. Це мене. Тексти пісень, а це означає: І я зроблю їх з них!

Хто, хто УВАГА! Послухайте команду! Підбори разом, ніппи разом... У лінії одного і половини... Право наліво, назад в одну ... Bego ... Крок... Навколо... Стоп! Інша марша!

Якщо ви не розумієте, ми працюємо з вами окремо.