Поради від дуже досвідченої господині

Ви коли-небудь читаєте календар таблиці? Ні? Це дуже марно. календарі робочого столу є репозиторії неоцінених знань, накопичених протягом століть. Що таке один календар на 2006 рік, який називається «Тіпси досвідченої господині» (публічний будинок АТ «Костром»).
«Тіпс досвідченої господині», видавничий дім ВАТ «Костром» – це справжній магазин мудрості. Я прочитав і насолоджувався багато, що хочу поділитися з вами. Ось лише кілька лапок звідти:

«Позбутися від мишей в комірці, перед тим як покласти картоплю в ньому, потрібно взяти шматочок велосипедної камери, встановити їх на вогонь і кинути їх в льох, щоб вони спали їх. І ви не будете мати мишей все взимку. Як сам комірець.

«Неприємний запах в фуршеті може бути видалений шляхом введення скибочки цибулі в ньому. й
Великий Але як зняти запах цибулі з фуршету?

«Якщо взуття занадто щільно, кладемо кологень у взутті і кладемо його відразу. ?
Сильний запах колагену, що надходить від вашого взуття, буде відволікати вас від неприємних відчуттів.

Це просто сенсаційні відомості:
«У процесі скрабування входить: нанесення клею на клеєні поверхні; з'єднання клеєних поверхонь; утримання клеєних поверхонь під або без преса. й
Здавалося мені, ніжники, що це реальна революція в науці приклеювання поверхонь!

«Коли миття сірого волосся подарувати їй приємний срібло відтінок, це гарна ідея, щоб додати трохи блакитного до води. ?
А потім ваше волосся не тільки сріблястий, але і приємний блакитний відтінок.

«Гірове волосся з'являється пізніше, якщо шкіру голови періодично прогрівається блакитною лампою. ?
А потім синя її, синя!

«Вода повинна бути чистою (!) і м'яким. Кращий дощ або сніг. . . ?
Тому краще мити в дощі або снігу.

«Починаючи миття, нагрітий розчин заливається в кашель, встановлюється мийка і лляна рясно зволожується. « » » » » » » » » » » » » »
Потім вони завантажують її в пральну машину і прокручують її. Поруч з телятиною і дошкою, звичайно, в дворі 21 століття після всього. І не забув снігу.

«Якщо одна плитка тріщини у ванній кімнаті, вам не потрібно перефарбувати всю стіну. Видаліть пошкоджену плитку і замініть її новим. ?
Де ти раніше? Після того, як багато стін була прокладена кладка ...

Комфорт вашого будинку.
«Приміром, кожен хоче мати оригінальні, стильні речі в їх приміщенні. Дуже добре, наприклад, виглядає на подушці ліжка у вигляді серця руками.
Уявіть собі? Серце подушки. Ось навколо руки. Згорнути, ймовірно... Розміщений по всій кімнаті... Звісно, хто не хоче, особливо на своєму ліжку.

«Коли їдемо на довгу подорож взимку, слід обмотати ноги м'яким папером, наприклад газетою, прокладаючи його між двома шкарпетками. ?
Це не тільки подарує вам гостру газету іржі, але і надасть вам літературу на тривалість поїздки. Найкраще використовувати цей календар для цієї мети.

І я хотів би зробити висновок з викрібом з розділу «Кореанская господиня на замітці». Я цитую буквально:
«Якщо ваш улюбленець веселий і веселий, очі чистий і прозорий, вовна блискуча, то він здоровий і його харчування завершено. Смачний!

Дімочка