Присоединяйтесь к нам в социальных сетях!

Следите за обновлениями и получайте порцию позитива каждый день:

Facebook Telegram Pinterest ВКонтакте

сто грам для пострілу.

Моя друг Паша колись прийшла до інтерв'ю радянської аце Козеду. Вечірня московська газета. Або можливо, не зовсім Козедуб. Але звичайно для газети «Вечірня Москва». І це саме пілот, який трахнув nerds. Ну, давайте Кожедуб.

Паша була дуже молодий, і Кожедуб був старим і вже змащеним з нагоди дев'ятого травня. По суті, він вистріляв спрагу років тому, і тепер він не доглядав. Кожедуб відреставрував текст обов’язковий (подавав ці інтерв’ю, скільки Паша не може зайняти в житті), розкочував ще один напій і повністю розслаблений. Саме там, де Паша вирішив оригіналізувати, на власні неприємності.

до А що ви вражаєте - добре, на всіх? - Він запитав. - Технічно, як? Ви бачите ворога, а потім що? Це не зазвичай написано, і читачі будуть зацікавлені. «О, це просто», - сказав Кожедуб. - Важливо потрапити в. Зловити німецьку. Дивитися. Німці тут (Кождуб продемонстрував німецьку з лівою рукою). Я тут (право, позаду і вище). Я кажу! Він готовий.
- Я не вірю Паша.
до Все, що підтверджено Кожедуб.
- Детальніше
- Добре... - Кожедуб мисить. - Що таке точка? Я розповідаю, як це було. Німці тут. Ось я. Я кажу! Він готовий.
“Ви бачите,” Паша сказав: “читачі будуть цікаві деталі. й
- Я показую тебе! Тут, дивитися - Кожедуб знову зображував своїми руками бойовий підхід до німців. - Німецький тут. Ось я. Я кажу! Він готовий. Про це?
Я розумію, але як я можу пояснити мої читачі?
- Я знову покажу. Німці тут. Ось я. Я кажу! Він готовий.
- Ви бачите, це дуже schematic ... - сказав Паша.
"Ви дупу, - сказав Кожедуб. - Дивитися руки. Німці тут. Ось я. Я кажу! Він готовий.
Шукаю, я розумію все, але...
- Ви притулок! - Козедуб сказав, що весело. - Німецька тут! Я тут! Я кажу! Він готовий!
Це досить очевидний, але ви бачите ...
"Ви притулок," Кожедуб впевнено оголосив. - Німці тут! Я тут! Я кажу! Він готовий!