росіяни ніколи не падають.

Він розповів про знайомства, яка живе в США протягом 6 років і займається програмуванням ігор в великій американської компанії. Я сказав вам про 60-річчя Перемоги минулого року, але я пам'ятаю його тільки зараз.

Ми вирішили згадати про старі 90-ті роки і купили гру про Другу світову війну - просто в часі на ювілей. Я не пам'ятаю, що це було викликано, але це була покрокова стратегія. Зіграно за росіяни, виграли для німців для задоволення. І що дивно, що з переважаючим підвищеністю сил, є обов'язково не менше одного фронту, на якому радянські війська перемагаються, а потім кінець набуває всіх сил фашистів. В цілому, незалежно від того, як спробували, не можна виграти війну для Німеччини!

Я бачу американців, що є умовою в грі, що німці не можуть виграти в принципі. Ми отримали в код і почали шукати... Я не знаю, де це, але я знайшов місце, де колеги Янке не змогли зрозуміти мій хвилювання. Всередині коду було прокоментовано фразу::

"Бакауси, до тих пір, як мінімум одного російського життя, ми не дамо вашій батьківщині!"

Звісно, наші хлопці були серед розробників.