Все, що потрібно знати про Кубу

Все, що вам потрібно знати про Кубу, якщо ви збираєте там, щоб розслабитися я не занадто великий швидкий. Я можу натиснути на підлозі. Але як правило, якщо я їду до п'ятизіркового готелю, я не чекаю матраців або ударних походів. Рішення було прийнято протягом декількох годин і вибір впав на Кубі як безвізова країна, де може бути досить тепла для плавання. Я пішов на кілька сайтів і прочитав форуми. Це багато хвилювання. Але я шукав попередження. Я зробив. Відвідувачі консультують з купівлі кокаїну на вулицях і з використанням простановок непристойних. Так як ні наркотики, ні прописи були частиною моїх планів, я пішов до мого улюбленого туристичного агентства. У мене є діалог. Ви можете вирішити, куди літати. Чи буде Куба? Ми можемо самі зателефонувати одержувачу.

1,1 км У Московській туристичній агенції

- і я хотів би, щоб замовити трансфер з аеропорту
- це можливо, це коштує 200 євро, я можу оформити його, але я повинен попередити вас, що ви навряд чи зустрінете.
????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????
Для гостей знайдуть гості. Ймовірність ознайомлення про нульову.
до Що робити?
- Плетемо до Гавани - спробуйте обговорити з приватними особами

2,2 км Контроль кордону

Вам необхідно придбати візу.
Не потрібна віза.
Вам потрібна віза, без якої вам не буде пропущена.
- Складання. Знайте, скільки це коштує?
- 15 песос.
Але я не маю песо, маю євро. Ви приймаєте євро?
до Ні, ми приймаємо песос.
Де можна змінити валюту?
- в аеропорту будівлі, але ви не зможете там без візи
до Що робити?
- ОК, беремо євро за курсом 1: 1 (нормальна ставка 1: 1, 2).

3. У Аеропорт Гавана.

Я хотів би орендувати автомобіль. Що таке авто?
- У нас є різні автомобілі. Ось великий Peugeot 206.
Але це занадто невеликий автомобіль для мене.
У нас є один великий, але це дуже старий.
Я віддаю невеликий відкритий джип, тут у вас є каталог Suzuki Grand Vitara.
до Не доступний.
- Хтось бити мене?
до Ні, ми ніколи не були
- але тут він навіть за ціною
- Так, але не було.
- так що я отримую?
- ось, візьміть великий Peugeot 206. Немає нічого іншого.
до Ні, дякуємо вам, що не підходить мені.
Тоді у нас є Toyota Corolla.

4. Прийом в готелі Варадеро

- ось ваш ключ. Ваш бункер No 6428
Спасибі, я можу отримати там автомобіль?
- Так, звичайно.

5 хвилин
Ви знаєте, що я спробував приїхати до бунгало автомобіля, але це абсолютно неможливо.
Так, не можна приїхати безпосередньо до бунгало, але можна залишити машину на стоянці і пройтися до бунгало на нозі. 150-200 метрів, не більше.
У мене є валіз 43 кілограми і три мішки.
- так що ви хочете?
- Я хочу, щоб допомогти мені. У вас є кімната хлопчика?
- Звичайно.

3 хвилини тому ж і ром-бой
- Послухайте вас.
Я хотів би допомогти мені розвантажити автомобіль.
- Звичайно.
- але не тут.
(Святий як перший квітня) ви хочете, щоб я прийшов з вами?
до Звичайно, тому що це зазвичай зроблено.

3 хвилини
Рум-бой приймає тільки одну валізу, залишаючи решту багажу для мене і весело перейде в темряву. Увійдіть в кімнату, він просто кладе валізу на вході, отримує 3 кінчики песосу і безшумні листя, залишаючи гостя, щоб з'ясувати, де все, що виявиться і як шлункові двері на терасі відкрити.

5. Умань телефонна розмова

Здрастуйте, я заготівляю питну воду.
- Всі права, вони приходять.
Дякую.
6 ввечері

Привіт, я назвав цей ранок, я пообіцяв воду.
до Який Ваш номер?
6428
- Всі права, вони приходять.

7. пізніший ввечері
- Вибачте, я пообіцяв воду. Я не мав спати води в моїй кімнаті з тих пір, будь ласка, введіть воду.
Про нас
до Але послуга в номерах цілодобово!
до О, так що ви хочете замовити воду через послугу? Я кладу.

8 ранку наступного дня

Чи є це 5-зірковий готель?
- Так, сер.
- Ви дівчині.
до Ні, сер, що сталося?
Це четвертий раз, я хотів би отримати пляшки питної води.
Я знаходжу, і вода прийде на тебе.
Будь ласка, вкажіть точний час, коли це буде зроблено.
- за 10 хвилин.

10 хв Після закінчення

10 хвилин пропускаються і немає води.
до Що відбулося?
- Я пообіцяв воду.
- Хто?
до

10: Ранок наступного дня

збити. Рум-сервіс
Я бачу, що ви приніс мені пиво і кокс. І запитав я на звичайну питну воду.
- що я сказав, що я приніс, і для води ви краще звернутися до адміністратора в особі ... (для посилання: від мене до адміністратора 10 хвилин пішки на піску, або ви можете на асфальті, але зробити гачок)

11. обмінний відділ

- змінити мене 100 євро.
- вже закритий.
- Чому ще немає.
до Це вже закрито! Я вимкнув комп'ютер.
Де ще можна змінити гроші?
- звернутися до адміністратора.

Діалог з адміністратором
- змінити мене 100 євро.
Я не можу, піти в обмінний відділ.
до Закриється.
Не можна закрити, він працює до дев'яти.
до Закрийте, будь ласка, змініть мене.
- Я не можу змінити гроші гостей, коли відкривається обмінний відділ на другому поверсі - але він закритий, терміново потрібно здійснити передоплату на довідник. Він поспішає і повинен бути в іншому готелі на дев'ять.
- Всі права. Але потім з курсу 1: 1.1 (звичайний курс, як ви пам'ятаєте, 1: 1, 2).

12. 1 травня. Всі готелі прогулянок. Магазин готелю.

- Чи можу я купити сигар з вас?
до Ми закрити.
- але ви тут, щоб продати? Я хочу курити сигар (не втрачаючи)
Тільки тому, що свято закрито.
до Де можна купити сигар?
- До бару.

У барі.
до У вас є сигари?
Ми не маємо сигарів, перейдіть до магазину.
до Закрили. Я не можу купити сигарету на Кубі.
Ми не продаємо сигарети, але ми можемо принести їх до нас. Ви можете придбати спеціальні кубинські сигарети в загартованій машині
Дякую.

В хвилину.

Вибачте, будь ласка, будь ласка, зв'яжіться з нами
Ми не змінюємо гроші.
- але це закрито...
- Я не можу допомогти вам.

13.00 р. Готельний лобі.

Зустріч з керівництвом заплановано на 13:00. Група чекає. На 13:40 в лобі з'являється пишна кубинка в уніформі і хтось шаутує по залу «Оля!!!» і веде до нього поцілунок і говорить слово або два, потім вона йде поцілунок два адміністратори, потім хтось інший. Ця вистава триває десять хвилин, після чого вона підійшла до групи:

Привіт, я ваш посібник, вибачте, щоб бути пізно.
до

14. Розмова до керівництва.

Ми пропонуємо відмінну подорож до Гавани.
Дякую, У мене є прокат автомобіля, я хотів би піти самостійно.
У нас майже немає ознак, ніхто не знає англійську і не зможе розповісти про те, що мало хто слідує правилам, можуть бути кінні візки і домашні тварини на дорозі, багато старих і небезпечних автомобілів на дорогах. Так краще не їздити.

15.00 р. Невелика група літає на острів Кайо Ларго.

Зустріч була запланована на 6:50 ранку і попросила не пізно, оскільки літак не буде чекати. 6.40 сонних людей сидять в темному лобі готелю і чекають на трансфер в аеропорт. У 7:30 ранку автобус прибуває і керівництво повільно збирає документи з жартами і російськими піснями. Ми приїжджаємо в аеропорт 25 хвилин до вильоту. Не пізно. Ми сказали, що літак раптово зламався. Відмінюється поїздка, гроші повертаються і просять не відхиляти. Ті, хто хоче бачити острів, просять підтвердити свою готовність літати завтра. В іншому випадку нічого гарантовано. Підтвердження На ніч, навпіл минулого два, я отримую дзвінок від мого керівництва:

Я назвав вас, щоб ви не були рано. Ми не збираємося завтра. День після завтрашнього дня. Я зателефоную вам інший день для обробки грошей.
- Свята свята!

Я четвертий день на Кубі. Після виклику керівництва я не в змозі спати і тепер сидіти на балконі з комп'ютером і записувати діалоги, які я брав участь у або свідків. Колекція неповна. Залишилося 4 дні.