Цікава професія (3 фото)

40-річний Крістіан Драммонд має цікавий професія.
Він робить гроші своїм інтелектом і знаннями.
У Англії є машини, які перевіряють ерудицію, за правильні відповіді залиті гроші.
Людина заробляє майже $100,000 рік.

40-річний, який вивчав англійську літературу в університеті, заробляє між $60 і $100 годину, відвідавши різні розважальні заклади і порожню готівку з ігрових автоматів завдяки своїм великим знанням.

Вступ англійського слов'яця оплачується таким чином, що частина його навчання в вищому інституті, поїздки за кордон і навіть весільна церемонія з обраним ним.

р.

Завдяки постійному навчанню, Драммонд може назвати всі 500 героїв з романів письменника Чарльза Діксена, населення всіх африканських країн і кількість наборів у всіх матчах фіналу Wimbledon без удару.

Однією з переваг «професія» британського є те, що завдяки закону він не повинен платити податки на своїх виграшах.

Ідея отримання заробітної плати у вигляді монет прийшла до роммонда, коли відчайдушно знайти гідну роботу, він дивився випадкового барного відвідувача, який завоював велику суму на машині.

Я не можу отримати роботу, не навіть бармена, тому я вирішив перевірити себе на повчання. На мій перший раз я виграв $127 і я зрозумів, що я можу забезпечити себе таким чином.

За словами Крістіана, ніхто не знає про те, що він робить щодня.

«Народна думка, що я бурглар або скумблер, навіть моя майбутній дружина не могла звикнути до мого способу життя протягом тривалого часу», - сказав Друммонд. Я завжди мріяв про те, що гроші з власним розумом, але я уявляв її трохи інакше. Спочатку було дуже цікаво і весело, але потім улюблений бізнес перетворився в рутину.

Крістіан, який змушений подорожувати на сусідні підрахунки через свою оригінальну професію, завітав понад 10 тис. паб.

Граючи безперервно протягом 10 годин іноді приводять вас божевільними. Крім того, це не заради цього майбутнього, який я навчався в університеті, я ще мріяв знайти нормальну роботу, як і всі інші, Драммондські зіткнення.

Джерело: lifenews.ru