Історія Джерсі =)

Вчора я майже загинув сміху. Я ніколи не був настільки смішним. І мій бабуся зробив мене сміятися.
Я пішов в село на вихідні, щоб побачити мій бабуся. Коли ми приїжджаємо, ми обов'язково приїжджаємо до лісу на гриби і бабуся з нами, як поцілунок місцевих місць. У цей час не так, ні світла, ні світанку троянд і почали збиратися. Що носити, коли ви йдете в ліс? Старі речі, друга рука, що всі родичі приймають в село так, щоб не відкинути. Андрій і я знайшов деякі боєприпаси, черевики, штани, светри і капелюхи. Вам потрібно щось на голові, щоб тіки не стрибали.
Приготуйте, сідайте на ганку, чекайте Бабця. Настроєм був копчений. Вона пішов.
- Бабця, ви приїжджаєте? Чому ви замовляєте?
- Я не можу покласти нитку в голку. Допомогти мені.
Він був полом. Сонце було дуже добре відблискувати.
- бабуся, прийти на, прийти на. Що ти? Час йти.
А потім вона сказала,
- Я гона потрібно пришити мій курча.
Анім і я дивився на один одного в сюрпризі.
- Що?
- Ну, мій старий курча. Про нас
- Що?
- Що, що. Я завжди зносу його в лісі. Ви забули?
Про те, що ми говоримо. Для тих, хто забути це древнє значення слова, я нагадую вам: пілот, це як головний убір. Але ми вже викреслилили досить різні фотографії. Про нас
- Бабця, чому пришивають його? Бугай! Гігієна!
до Так є отвір в ній.
Ми отримали гістерик.
до Ось як це повинно бути. Яйця. Чи не існує раніше?
- Так, це не раніше, вона повинна зловживати на десь або мута, це вовна.
Ми вже лікували.
- Бабця, приїжджаємо з отвором. Яйця.
до Що про отвір? Що робити, якщо ти отримуєш?
- Бугай! Чи є він суїцид? - У мене важко говорити час. Бабця вирішив закінчити нас.
- Стоп сміється. Що вам подобається коні. Seryozh це мені - ви бачите мій ковпачок? Я покажу тебе.
- Я не бачив бах! Я вже в судах. Андрій кладуть на ганку і потіли його ціле тіло.
- Серйож, зупинятися на захваті від себе, піти собі на мене. Я не можу побачити без мого скла.
- Бабця. Помилки Всі права... Зупинити його. . . й . Я не можу говорити більше. Андрій ще не тренував. Він був коротким повітрям.
Ми ніколи не пішли на гриби. Не розуміючи, чому ми сміхалися, пішли копати в саду. І ми сиділи на ганку довгий час, не в змозі достати, наші ноги не обіймали. Ми сиділи там, намагаючись думати про щось інше, але гончарія знову покривається.