Живий мотор

Я в правому ряду. Точно, в проміжку між правою стороною і тротуаром, яка залишалася автомобілебудуванням. метр і ширина половини можна сприймати як смуга для мотоцикла. В основному, їжа тиха в таких випадках і в цей час теж, швидкість 10 кілометрів на годину. У правому тротуарі люди чекають на автобус (в середині стоячого джема), і раптом один бабуся уявив, що автобус вже прибув і випав з натовпу з її кошиком і ламався в стоячий джем руху. Не дивлячись на мій автомагістраль.
Я керую, щоб зачепити гальма і стояти, як дуг-в, трохи відпочиваючи на моїй бабусі для пляшок. Кошик втрачає свій баланс, витягуючи бабуся за ним, після половини другого вона їзда на її кошик. Після іншої половини секунди я відчуваю невелику «бом» за ним і після нього дуже відчутну «бабачу» на мотику і на спині, з якої мотик практично не пішов вперед, але різко його досить сильно. Я був дуже дивним, що це може бути. Я повертаю, в пасажирському місці з дуже дивним обличчям сидить цикліст, зношуючи шолом, окуляри і ДУЖЕ дивує вираз.
З якоїсь причини я запитав тільки «хто ти?», до чого лякався обличчя і сказав, що cyclist (як я не здогадував велосипед, що лежить позаду) З’ясуйте, що він за мною за два метри, але з більшою швидкістю, зловживаючи. Попри те, що він зацікавив мене через трафік. Якби була така проблема, що молитва припинила різко. cyclist також вирішив зупинити різко, занадто, гальмівні «повернуті», тому він половив його жорстку зупинку велосипеда, і він був керований інерцією.
Я стоячи в ебать кут. Полоса бабуся, верхова їзда на візці лежачи на її боці. І є полом у спинці, що чіпляється до мотика з усіма її кіготиками. Тоді я раптом розумію, чому велосипедні рукавички зроблені з обрізаними пальцями. А з тротуару дуже дивний натовп виглядає на все це.
Я не знаю, чому, але я сказав голосно, «Ви все трахнув!» фраза мала чарівний ефект, бабуся різко стояв і пішли, як після сеансу Кашприовського, а цикліст, нарешті, давайте ходити з мотоцикла і судомно почали мучувати свій велосипед і спробувати відійти. І в зворотному напрямку!

Дуже весело з такої черги подій, кладуть на бандугон, зняли його шолом і вивели сигарету. Я копчений. Неперевершений молитви - один незначний подряпин на сході, очевидно, з залізних яєць циліндра. Скарга просто у випадку, якщо переїхала трохи від краю вагонетки. Бабця знову об'єдналася з натовпом, і cyclist nobly flogged проти вовни...

Три сотні разів він відмовляється назад, м'яко поїхав додому, припаркований XJRa і відразу відвертав пиво.
До тих пір, поки не існує трафіку на нашому браті! Педестріани і циклісти! Будьте пильними!

浜у 灞 绀