599
Медичний форум
Якщо тільки медичні форуми спілкувалися так само, як і в будь-якому місці.
Новичок: Хлопці, У мене є проблема — хворий прийшов, один око працює, інший не — що робити? Про нас
Хірург (старий чоловік): Aah!! Одне око не працює, весело!
Скальпель (старший): Пошкоджені, лямки вийшли!
Адміністратор (адміністратор): Читати правила форуму, використовувати пошук. Перше попередження.
Dr._Lecturer (регуляр): Приїхати, допомогти йому. Ви не можете бачити чоловіка з гранатом.
Гість 1: Що ви хочете? Формуйте питання правильно.
Rookie: Гість 1, Я хочу, щоб побачити як галзас. Чи можете ви сказати мені, як це зробити?
Гість 1: Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa Спеціалізується на акупункті.
Не знайдено нічого.
Допомогти когось, хворий на столі, я вже відкрив його легень - він не допомагає !!!
Хірург (старий): Аах! Я відкрив мій легень, я гона сяю себе!
Гість 2: початківця ви перевірили нерв очей?
Медсестра (досвідчений): Який очей не працює, лівий або правий?
Адміністратор (адміністратор): Забороняється запитати про симетричні органи. Крім того, які слова ви шукали? До «іє»? І це повинно бути для «Бінокулярного окулюсу». Ось [посилання] читати про те, як використовувати пошук на форумах.
Новичок: Гість 2, де шукати очний нерв? Я змінив очі, і тепер не працює. Неймовірно, що робити, скоро анестезію закінчується.
3: І хворий з якого раси негройд або монголоїд?
Scalpel: Гість 3, що різниця?
3: Ви сказали, що немає різниці між Негройдом і монголоїдом? Він також назвав Novichok Lamer =
Dr._Lecturer (регуляр): Негройд і монголоїд, факт.
Ракі: Як дізнатися забіг?
Скальпель (старий): Запитати пацієнта;
Rookie: Пацієнт несвідомий. Чи можливо це на паспорті?
Scalpel (old-timer): Гість 3, є відмінність, але що різниця в нашому конкретному випадку?
Гість 3: Скальпель, очевидно. Негройди мають великі і звичаї очі, а монголоїди мають вузькі серветки очей - можливо, хворий тільки вузькі зазори очей, їх потрібно зрізати.
Ракі: Дякую, Гість 3 Зріжте повіки - це стало простіше знімати повіки. Я знову зробив, і вони не працювали.
PS: Я ріжу свої ніздрі і анус просто у випадку.
Ракі: Гей, є хтось?
Ракі: Що робити?
Ракі: Я послав йому до лікаря очей.
Скальпель (старший): Новий, не є окулістом ??? до 8
Rookie: Nope. гінеколог.
Адміністратор (адміністратор): Rookie, другий попередження.
Читати правила. Форум оптимістів. Ще одне попередження і заборона.
Хірург (старий): Аах! Лікар-гінеколог! Всім, залити воду, я помочився!
Звідси.
Новичок: Хлопці, У мене є проблема — хворий прийшов, один око працює, інший не — що робити? Про нас
Хірург (старий чоловік): Aah!! Одне око не працює, весело!
Скальпель (старший): Пошкоджені, лямки вийшли!
Адміністратор (адміністратор): Читати правила форуму, використовувати пошук. Перше попередження.
Dr._Lecturer (регуляр): Приїхати, допомогти йому. Ви не можете бачити чоловіка з гранатом.
Гість 1: Що ви хочете? Формуйте питання правильно.
Rookie: Гість 1, Я хочу, щоб побачити як галзас. Чи можете ви сказати мені, як це зробити?
Гість 1: Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa Спеціалізується на акупункті.
Не знайдено нічого.
Допомогти когось, хворий на столі, я вже відкрив його легень - він не допомагає !!!
Хірург (старий): Аах! Я відкрив мій легень, я гона сяю себе!
Гість 2: початківця ви перевірили нерв очей?
Медсестра (досвідчений): Який очей не працює, лівий або правий?
Адміністратор (адміністратор): Забороняється запитати про симетричні органи. Крім того, які слова ви шукали? До «іє»? І це повинно бути для «Бінокулярного окулюсу». Ось [посилання] читати про те, як використовувати пошук на форумах.
Новичок: Гість 2, де шукати очний нерв? Я змінив очі, і тепер не працює. Неймовірно, що робити, скоро анестезію закінчується.
3: І хворий з якого раси негройд або монголоїд?
Scalpel: Гість 3, що різниця?
3: Ви сказали, що немає різниці між Негройдом і монголоїдом? Він також назвав Novichok Lamer =
Dr._Lecturer (регуляр): Негройд і монголоїд, факт.
Ракі: Як дізнатися забіг?
Скальпель (старий): Запитати пацієнта;
Rookie: Пацієнт несвідомий. Чи можливо це на паспорті?
Scalpel (old-timer): Гість 3, є відмінність, але що різниця в нашому конкретному випадку?
Гість 3: Скальпель, очевидно. Негройди мають великі і звичаї очі, а монголоїди мають вузькі серветки очей - можливо, хворий тільки вузькі зазори очей, їх потрібно зрізати.
Ракі: Дякую, Гість 3 Зріжте повіки - це стало простіше знімати повіки. Я знову зробив, і вони не працювали.
PS: Я ріжу свої ніздрі і анус просто у випадку.
Ракі: Гей, є хтось?
Ракі: Що робити?
Ракі: Я послав йому до лікаря очей.
Скальпель (старший): Новий, не є окулістом ??? до 8
Rookie: Nope. гінеколог.
Адміністратор (адміністратор): Rookie, другий попередження.
Читати правила. Форум оптимістів. Ще одне попередження і заборона.
Хірург (старий): Аах! Лікар-гінеколог! Всім, залити воду, я помочився!
Звідси.