Історія про-проб ... і таку =)

Огорожі є родзинками, зеленими, синими червоними.
І так: Який пекл зробив я? Я не можу прочитати, я можу я?
По суті, це може закінчитися, якщо відступ долі не зажадала його на папері. На моніторі.

Дад, що ти там? – Я запитав від сну – в кутку станції, що? І є батько з життєздатністю косазабівської машини з жахливим роумом вводять залізні кути в землю. Слингаммер є настільки великим і ваговим, що молоток-розрив чемпіона лякає його, як поршень пішов і вниз, створюючи закладеного фону винищувача, що перетинає звуковий бар'єр. Зробіть цей паркан тут, пояснив батька, для того, щоб відварити в кутовій конструкції сміття красиво приховувати з естетичних поглядів.
Знаючи здатність Баті тільки організувати красиві діти, я проціджував трохи, але після мислення я прийшов до висновку, що не важливо, що мій батько не релішував, до тих пір, поки я не летю цей слагемер. Ух, батин ентузіазм молодий Komsomol незабаром помітно зменшився, а з кута чути монопромісію - Сергій, прийти на, допомогти тут трохи! "Допомогти мені трохи" означав, що довелося закінчити найяскравіший будинок століття. Paaap, я зробив, ви можете ебать мені? Я руйную. Шукайте, як красиво! Я просто місцевий Zerretelli! - Я дав комплімент. Комплімент відразу ж поганий у висловах, з якими він слідував, що якщо я не з'явився в будівництві паркану, цей паркан буде охороняти місце мого останнього відпочинку.

Виготовляючи наші предки, які придумували паркани, я відкинувся від будинку і ліпивши досить гемороїдний кинувся на місце народження нового дачного шедевра - «забору зелений, низький».

Огородження обіцяють бути лише п'ять метрів довжиною і довжиною до метра. Це дійсно невеликий паркан. Але я, хто раніше не займав паркану будівництво, навіть ці обсяги роботи занурилися в глибоке розмаїття. Після того, як говорячи про те, що я забрав дошки, і пішов з ріжучих на пікети.

Передпараційна робота вийшла дивно гладко і після встановлення необхідної кількості дощок, я почав закріпити їх до паркану. Бета взяв на найважчу роботу з утримання пікетів, а я забив їх вгору і вниз, як macaque. Зовсім досить, я зробив це з серра, теж. Найлегше фарбувати паркан зеленим.

З тих пір, десь відварів ячменю батька приніс невелику, двадцять літрів відра зеленої фарби і для того, щоб не перегодовувати радість спілкування з щіткою я пішов на пити пиво.

Він був днем, я хотів їсти, пиво і відправити паркан... Але я не міг. Він не розумів, І розбавив фарбу сльозами і кладемо щітку в ній і зробив перший удар.

Спочатку я вирішив пофарбувати частину, яка дивилася на дачній ділянці. Після півгодини безперервного кріінгу і прошивки я пофарбував його і перейшов на фарбування задньої сторони.

І в цей час при очищенні фолієвої дочки з шашуном. Вона (недбала) кинув її, улюблений пуповинний м'яч, і ганшунд ran після нього і перетягував його назад.

Я фарба. Дівчата. Я фарба. Я шукаю для них.

У своєму напрямку був сонорний голос, і собака м'яча мука. Собака, розбиття ріжок, щітки до точки передбачуваного падіння кульки. Що це таке собака? Запуск і запуск. Але собака чітко запам'ятовується, що в цьому місці немає перешкод. О, скільки разів стрибнув над кущами і висаджують на землі з спини.

Я був розкинувшись за парканом, розпускаючи на м'яч, який загинув за мною. Тоді я дивився на собаку і зрозумів, що він працює з пам'яті! Дірт, clods літати їх під її короткими ніжками не дозволяв сумніватися у своїх намірах.

Думка моєї долі спалахнула набагато пізніше. Багато.

Я відкрив мій рот, щоб кричати і попередити стерпну тварину проти незламного кроку, але це було занадто пізно.

Коротколегований дашунд відштовхнув землю і пролетів через кущі в звичайному маршруті. паркан. На задньому боці паркану я зірвав на підході летючої собаки з очима широким відкритим.

Десять метрів перед парканом вона відкриває очі. О, oh, oh, oh, pja, sho тут?!! – дахшунд оббивається гістерично, і збитий в паркан з усіма її змащеними тушами, просто в місці, де я шукав її між стецетином.

Не була побудована професіоналами. Він був занадто ніжним для таких експериментів. І зробив він.

Ви коли-небудь мали дашунд, потрапив у обличчя? Ні? Тоді ви не зрозумієте радість, що я переживаю в прийомі свіжо фарбованої дошки з шашмундом в чергу.

Удар, і через стецетин проміжок пари сантиметрів від очей я бачив дашунд, викладають на іншу сторону паркану і її, очі таксі, розширилися так, щоб вони відобразили весь сусідний котедж.

Опишіть, збивавши шашунд і повільно слизуться на землю. З аналогічним зітханням на цьому боці паркану, я схопився.

Закінчення

ПС. Оголошення.
Чоловік і собака розфарбовують зелений дивляться на футбольну команду з аналогічним кольором команди, щоб стати шанувальниками цієї команди.

Сайт: www.auto.ru

Категории

Смотрите также

Новое и интересное