781
Розумний кіт
Це був кілька років тому. У мене був комп'ютер в моєму будинку, і він був дуже старий (імпортант). Крім того, герої в оповіданнях є моя сестра і великий, життєрадісна кішка Чіпс. Я сидів на дивані на ніч, читання журналу. Далі комп'ютер сидить сестру і робить щось (не граючи, але працює). Черепашки, спокій... А потім це особливе шашлик hurricane лопається в приміщення. Зумівши бігти по всій кімнаті тричі за 15 секунд, піднятися на ковролін, стрибати звідти на мене, отримати обличчя, піднятися під диван, виходити, відтінити і зробити ще мільйон значущих і не стільки дій, кішка думала про те, що ще він буде робити. Варіант грати з одним з власників не пройшов. Я мав знайти собі задоволення. А потім кішка помітить приклейку розширення з розетки (вилка і розетка не євро). Він стрибає на стілець і починає витягти його. До того, як я встигнути відреагувати, кот керує, щоб закінчити те, що він почав. Кулька вийде трохи. І... Право! Комп'ютер вимкнено! Ми трохи дивимося stupidly в чорний екран і розуміє, що він прослужив час назад. Після цього вона виходить до кота і посмішка середньовічного виконавця 6-го числа починає з'являтися на обличчі. І це, де відбувається апофігея історії! Кіт раптом відчував, що він прийшов - кінець життєрадісного кошеня життя. І так маленька ще лука, тому кілька мишей спійманий, і в'язання гачком тепер буде досить привабливо. З високою ймовірністю трагіального результату. В цілому, Stirlitz ніколи не був настільки близьким до невдачі. А потім кішка виходить на виделку, яка не випала, але тільки вийшов з гнізда трохи і починає ... Складіть виделку в зворотному напрямку. Він впевнений, що якщо він може виправити його, він буде прощений. І він! Кулька отримує в місці, комп перетворюється на (у випадку)! Кіт, побачивши, що комп'ютер виявився на (або, можливо, скориставшись станом шоку сестри) з почуттям виконання, важливо видалити з комп'ютера. Завіса. P.S. Кішка була безпечною. Сходження, посміхання.