Психологія. Як правильно зробити побажання:

1,1 км Ніколи в рецептурі бажання не використовувати частинку «не».

Наприклад: бажання «Я не хочу бути повним!» «Я хочу бути тонкими, квітучі, привабливими та чарівними!» Щось з цього набору обов'язково прийдеться!

2,2 км Дуже важливий момент, щоб думати про те, як буде реалізовано це бажання.

Наприклад, «Я хочу піти на круїз по всьому світу». Але ви також можете отримати очищувач на океані! Тому бажання краще сформульовано наступним чином: - Хочу піти на річковому круїзі для відпочинку і... Заповніть фразу з іншими деталями. Чим більше є, тим краще!

3. У Зробивши бажання, необхідно міцно і безумовно вірити, що це буде вірно.

Не сумнівайтеся! Зробіть бажання, дайте його на деякий час. Нехай енергія бажання варити в підсвідомому.

4. У Необхідно максимально часто візуалізувати результат, тобто пред'явити результати роботи.

Наприклад, якщо ви хочете розкішну квартиру, уявіть не тільки інтер'єр, але і як ви відсвяткуватиметеся домом, як дивитися телевізор у вітальні, як зануритися в їдальні і т.д.

5. Умань Необхідно якомога частіше сказати собі або з голосу (попередньо краще) твердження вироків.

Ці заяви особливо ефективні у вечірній час перед сном і вранці. Розум в цей час все ще (або вже) заспокійливий, і слова, здавалося, відбиток на підсвідомість. Всі дії повинні бути тільки в нинішній десятці: «Я маю (до) такий і такий. й

6. Жнівень Зробіть себе символом виконаного бажання.

Як монета. Тексти пісень, а це означає: І перенести його до тих пір, поки ви не будете жити.

7. Про нас Зробіть план, щоб досягти бажаного.

Багато людей нехтують цим простим правилом. І що простіше: писати або навіть просто уявити всі кроки, необхідні для реалізації плану!