Дегушка за рулі, журнал =)

- Так, я приходжу! Я збираюся, я, я! Як швидко, мама! Веб-сайт Що таке бі-бі? Ви не покажете! Якщо ви так розумні, ви повинні знати, де я збираюся. Є варіанти - зліва, прямо і прямо. Я не збираюся прямо, я не те, що ступеню йти прямо до будинку. До правої бібліотеки, і я не хочу, щоб перейти до бібліотеки. Ліворуч знаходиться спа-центр. Навколо кута, в підвалі. Чи важко вгадати?
Ох, чому ти перевернути пасту так різко перед нісом? Я був страшний!
Чому ти? Добре, чоловіки логічні! Чому він показує правильний поворот, коли ви можете піти прямо тут?

Я відчуваю, що я забув щось... Змішувати? Змішувати. Ручка? Пригоди О, я заготів, щоб почати, так що я пішов, ви slut. Це гарна річ, яка під гіркою, можливо, вони не помітили, що я не зварююся їжі. Я смішний, я не пам'ятаю, я буду подорожувати весь день.
Це кошмар у моїй голові. Чи може впливати магнітні зірки? Я шукав будинок вранці, шукаючи автомобільні ключі, і вони були в двері! Я закрив двері з ними вчора.
Так де ви перетворите ключ? О, він почав! Ми на перших передачах. Ой! Подати заявку Що вона? Ми виходимо з газу. Немає, це знову! А! Я не прибирав гальма і не натискав зчеплення. Або натиснути? О, Я на мій шлях будь-яким чином. Де йти? Ой! Я на червоному! Чому ви збираєте, дядько! Я був на зелені! Що страшний чоловік. Коли я кричу, я, ймовірно, нехай занадто.

О, розтягувати! "П'ятдесят відсотків знижка на ..." Ми повинні повернутися і читати його. Що ви робите? Ви повинні бути! В середині дороги? О. Що ви робите? Види Прочитайте його. "Частини знижки." Зареєструйся! Зробили його! Приїжджайте на мій шлях! І не робіть очей. Я повинен покласти губи на! Ця помада є більшою, ніж ваш «вось» варто. А! Коли Нінка вдарила чужу дупу, вона розфарбувала її подушку з помадом! Він завжди купує щось дешево, а потім отримує найдорожче.

Поверніть. Ой! фари перетворені на ... Що таке? Я блінкінг, борода! Ой! Я забув, щоб повернути...
Так, я думаю, що я потрапив до 4-го клапана. Або 3rd? Привіт, Ніна? Слухати, де я збити? Чи збивають вони у вікно? О, прямо, людина. Четвертий або третій. Все правильно, Нін, я висить з вами і пропустив зелені. Довгий час назад, я думаю.
Привіт! Де ви йдете? У шапці! Honda в червоному капелюхі! І чому жінки в цих капелюхах продають автомобілі? Де ви йдете? Засихає ці капелюхи сто років тому. Тексти пісень, а це означає: І вона кладе його на і вона думає, що це океї! Засихаючи ці капелюхи, це право на кладовище!
Я керую неправильним способом. Я поговорю на телефоні, я пофарбую губи, але, по і великий, я повинен спочатку захопити мої брови, малювати очі, і моє волосся не укладається ...
Ой, що ви збираєте на мене?! Чому ви все промовляєте на мене сьогодні, як ви захотіли? Я не розумію. Я зателефоную чоловіка, він прийде і з'ясував. Саша! Де ти? Чи знаєте ви? Який час ви закінчите сьогодні? Що таке виклик? У мене є щось з мій автомобіль... Так, вона вражається в деяких вид заліза і не йде... Що залізо? Ну, що в задній частині автомобіля? Буфер? Так, прямо, бампера! Ви так добре. Що бампер? О, хлопець тут стояв на перехресті один, застрягнув його припливний бампер, так що я вдарив йому, і автомобіль не збирався далі. Тексти пісень, а це означає: І він все ще стоячи тут мене.
Сати! Приїжджайте сюди, huh? Я пропустив вас. Що потрібно взяти? О, я повністю забули. Я запозичила ваш автомобіль, я можу я? .
Всі права, нехай! Чому це сталося раптово? О, він отримав червоне світло.
О, я так втомився від бруків. Або як вони? Виставки. Ні, я не думаю. О, пам'ятайте, трафік! Ось мова про...
Я задаю, чому гловлове відділення називається зубчастим відсіком? Ні, в мій автомобіль буде називатися "замовлення". Потрібні квіти на передній підвіконні ...

Давайте підемо! Зелений час назад! Переміщення, переміщення! Ой! Червоний Чому ви йдете на червоний? Я приходжу! Зареєструватися! І не те, що ребра, щоб викликати його ... ні, не чоловік ... добре, хто в багажнику! ... але не чоловік, і це! й

Ох, поліцейський, що провадить щось. Я повинен, ймовірно, хвиля до нього занадто...
О, я люблю цю пісню! О, людина, не бібіч! Чому, коли я перестаю слухати цю пісню, робити всі ряди б'ють?
Так нерв! Щодня знаходився, А тому, що я відключаю свій автомобіль вниз і відірвав до кіно на час.

Ог! Тепер має бути отвір. Я, тут вона, вона подряпина піддону, тому вона збиралась до правого часу. Я дивлюся, де я збираюся. Я пам'ятаю роботу.

Так, парковка. Цікаво, чи підходить я між цими автомобілями? Та-а-ка. Підходить! Я! Так, як я повинен йти зараз? Тексти пісень, а це означає: Вони кладуть його прямо там! Головне, не вистачає номера, можна відкрити двері, а на іншому боці багато! Я не буду працювати! Я скажу вам, я їду в дорозі.

Привіт, Ніна? Я ріжу хлопця, як це сьогодні.

Категории

Смотрите также

Новое и интересное