Історія, що надійшла до наукового фантастичного конкурсу
Bashny.Net
Історія представлена оригінальними граматичними помилками. (перегляди референтів у дужках)
Моє ім’я Олександра Лобанова і я 14 років. В першу чергу це може бути нудним, але ви закінчите читання до кінця (списком, написаний, plizz).
Це називається Cruel Galactica.
Рік 3132. Сонячна система. Планета Земля. Моє ім'я John Cover. Я 30 років. У 3072 році, коли Махпела атакувала нашу Галактику, мій батько був піратом. Коли всі Рейдери боролися з Махпелою, мій батько робили і знищили мирні кораблі, летять (мій батько розуміє від нього, летять) до планет, роблених берегів, загиблих цивільних осіб і піратів тут (на шляху він не назвав Махпелю). Ваш батько? Він був відомий для цього і зробив багато ворогів. Один прекрасний день, коли мій батько був на піратській базі, п'яні напої (пара напишіть ще одне харчування) і думають про те, як робити банк, раптом три молочниці лопалися в (хмм... три молочниці... Любанов Олександр, молоко насправді є рибною сперматозою для вашої інформації, тому багато трьох молочних зламів) прийшли до мого батька і запитали, що його ім'я було. Коли батько відповідав, він виніс гармати і загинув його. Багато років пройшли з тих пір. Мати знаходився з новим чоловіком. Я народилася. Коли я був 28 років, я летю до Марса (навіть, я зробив право літати).
(Шаптер далі)
Дата: 3132. 7 квітня. час: 13:08 Щодня я пішов, щоб записувати як Ranger, оскільки я відчув там, щоб бути ще однією війною найближчим часом (право, ви, чому не підпишіться?) ) Коли я прибув до центра Rangers, я відразу ж дав багато роботи, щоб заповнити. Після двох годин я остаточно заповнив їх (посередньо). Я був призначений для JS-32.
Дата: 3133. 28 квітня. час: 11:23:00 Я сидру переглядаю телевізора (дивитись телевізор на рік і половину? він переглядав телевізор? він переглядав телевізор на рік і половину. Поговорили про те, як завод протоплазматичних машин вийшов з контролю, і вони тероризували халак (мій Бог...). Після 15 хвилин надійшло лист про підводи до військової бази. Після 24 хвилин я був на базі. Я поклав на судно, де мій загін чекав мене. Командир негайно розповів мені план місії. Ми змушені перерватися через оберон кілець, сидіти на планеті (логічно припустити), знайти завод і знищити матку (хмм ... матку... знищити матку... роботи... але правда про вомба зрозуміти очі коліту) І ось ми йдемо. З нами літати (запис): 50 військових кароблес, 4 знищувачі, 7 кароблес технічної допомоги. Тексти пісень, а це означає: І тепер ми прийшли, ми переїхали в битву. Вони запустили мобілізовану атаку на середину, але вони дали нам ребр (так, як і раніше, в середині, вона знає так багато, трохи ребро не покаже... добре, атака на середину почалася). Ми втратили багато автомобілів, включаючи 5 транспортних засобів (5 транспортних засобів ... так ... 50 військових, 4 знищувачі літати з нами ... знищувач не військовий, що?, і 7 кароблеса технічної допомоги ... втратив 5 транспортних засобів ... ймовірно, втратив на виїзді, так само. Але ми зламали. "Це планета," з'ясував мигдаль.
Він був темно-сірий, похмурий, як робота будинку. Ми нарешті приземлимося. У нас була альфа і Bravo. Ми приєдналися до них. Браво каже нам знищити броньований робот зліва. Запуск гранатомету здійснюється за замовленнями. Він ріжучий престол. Вступ. Мета Зйомка. На цьому етапі робот може вогонь. Кулька йде в голову (або робот?). Він не вдається. І падає на землю. Робот впав і людина впав. (і чому так багато патологів у віці 14?) сказав капітан (навіть, принаймні я не знаю, якось для зміни наприклад ... добре ... робота впав наприклад, і людина sekam ... все те ж, скільки задоволення це було б). "Гейс ми закриваємо," відштовхує машинний пістолет від Дельта детакаменту (звідти, звідки?) Тільки Альфа і Браво боролися разом з тим? . І сталося несподіване. З цієї непередбаченої ... yeah ... завтра війна я втомився і гранати надходять. «Ми не будемо мати цього,» капітана Шаутса (приблизно, що закінчилася недостатньо). Побачити, що ми повинні зробити зараз (і роботи, очевидно, зібрані неподалік від диму, щоб не заважати їх мислення). Один з солдатів почув роар турбін. Це був кароб технічної допомоги (за телефоном 22 33 22 45, коло-ло-со-со-со-со). Каробл технічної допомоги туш з величезної чорної хмари, як ангел від темряви. Каробл був опущений з кулі, екіпаж був знищений, і тільки поранений пілот під керівництвом каробеля. Він був каробінгом. Два солдати з розтяжками взяли його і перевозили його на амбулаторний учасник (нехай хтось пояснить мені те, що амбуланс на полі бою для сірої і без життя планети?) ). Мене і мандер приймав вибухові речовини і рани, щоб укласти матку (у матку, щоб укласти ран... Ми встановлюємо таймер на 2 хвилини. Камандр ran перед і я з таймером (див. таймер встановити, але через вроджену гоптоманія приймала його з ним) за ним. Навколо, охоронець з'явився навколо кута. Він захопив капітана і почав розірвати кістки. (або зробив роботу?) “Рун!” (aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa Після цього вибуху я знайшов себе в лікарні несвідомий. Коли я прокинувся, президент (і шість замовлень) стояв в кімнаті (номер 6, очевидно). І дав мені зірку героя. Через тиждень новина повідомила, що ще один матричний пережили (це інфекція матки). Але це ще одна історія.
(Є... це те, що вони напишіть нам... це означає для конкурсу? Я привітаю всіх на День Фолів і автора цього опуса особливо, бажаю автора залишити стаціонар якомога швидше, щоб блиск додатково з зіркою героя і зробити дуже безперервно, що бі-ор ноти бі-того питання...) й