Для того, щоб зробити бажаний подарунок!

1,1 км Слово.
Більш чітко ви визначаєте, що саме ви хочете, краще. Не використовуйте заперечення: не думають про те, що ви не хочете, просто що ви хочете. Наприклад, не «Я не хочу бути хворими», але «Я хочу бути здоровими», – не «Я не хочу бути жиром», але «Я хочу бути стрункими. й

2. Деталі.
Наприклад, ви хочете схуднути. Тепер потрібно детально уявити, як це буде відбуватися. На аркуші паперу напишіть щось схоже на есе на цій темі, що ви стали стрункими, без зцілення прогулянка на пляжі в купальнику, почав відчувати себе краще, а в магазинах завжди є ваш новий невеликий розмір.

3. У Подарунок.
Думки про це питання серед експертів діляться, але багато з них рекомендують формувати бажання не в майбутньому, але в даний час – якби ви вже є. Наприклад, не «Я хочу отримати роботу», але «Я на моєму шляху, щоб отримати роботу», - тобто Ваше бажання вже починає реалізовуватися.

4. У Розширення кордонів.
Не скажеш «Я на мій шлях до придбання автомобіля». Що, якщо ви перемагаєте машину в лотерею, або хтось поруч з вами вирішує дати вам? Тому краще не накладати обмежень у вигляді «Я хочу купити, знайти, повернути» тощо. Хто знає, що ти отримаєш потрібну річ.

5. Умань Візуалізація.
Після минулих етапів уявіть себе в майбутньому, в якому ви приїхали вірно. Наприклад, ви хотіли б створити нову квартиру: уявіть собі життя, прокинувшись вранці, збираєтеся працювати, зустрічати гостей і т.д. У всіх деталях уявіть інтер'єр цієї квартири, що оточує вас, хто поруч з вами. Уявіть його щодня.

6. Зачекати.
Пам'ятайте, що бажання не виконана магією, тому вона займає час його виконання. Не чекайте, що завтра або протягом тижня ви поїдете на тур Європи. Просто вдосконалюйте своє бажання: мистецтво, деталь і подарунок.

7. Продуктивність.
Головне - не пропустити шансів. Після того, як ви, швидше за все, вам буде запропоновано роботу вашої мрії, або чоловіка, який буде приємно зустрітися з вами, і з яких причин ви боїтеся і відмовляєтеся. Не бійтеся і завжди зробіть свій шанс.