Історія Хазанової

Історія відносна, як сім років. Хазанова все ж виконала, писав монологи йому відповідно. Я пішов на Театр Естрада один день. Ми сидимо в офісі, втілюючи щось про наш бізнес. Судденно, його помічник опускається і каже, що полковник киргизької армії запитує на призначення. Хазанові чудеса, запитує, що він потребує. Помічник каже, що він не знає, тільки хоче поговорити з Хазановим у людини. Знайте, так особисто. Дзвоните до мене.

Відкривається двері і велика, літня людина в цивільному одязі і хутряна шапка. І він починає кричати прямо з дверей. - Геннадій Вікторович!!! Привіт! Я ніколи не думав, що я можу зустрітися з вами! Три дні подорожували, гроші не копійки, втомилися, розпущені, портфоліо вкрадений, Москва не знаю! Комрад Хазан, мій дорогий, допомога! У вас є хороша людина, ви допомагаєте всім, хто знає це!
Хазанов виглядає на ньому акуратно, переміщається стілець.
- Ви сидите, будь ласка. Який чай?
Про нас Я не можу сидіти у вашій присутності! Геннадій Вікторович Надія для вас! Мед, мед!
Я сидю пень, тримати тихий, Хазанова, див., ця ситуація не зовнішня, спілкується з приїжджає впевнено.
Ви повинні бути на дорозі. Вам потрібні гроші?
Чоловік відкине капелюх, потім кладеться, в очах розпаду, не говорить, але гроани. Так! Так! Про нас Шановні друзі! Ми всі жертви! Ми всі лапи, і вони зрізають нам, як вони хочуть! Країна була знищена, армія була знищена! Я, полковник, як останній бум, я рухаю!

Хазанова отримує свій гаманець.
- Скільки грошей потрібно?
Людина дивиться на гаманець, в Хазанові. У звуковому голосі він каже:
Не дайте мені гроші, Геннадій Вікторич! Ми маємо киргизьку армію, але заробітні плати бідно оплачуються. Ми не потрібні гроші, мій дорогий, немає!
- Чому?
- Ви знаєте, що? Збіг у моїй полиці... Тільки APC на ходу був, і що один загинув на тиждень тому. Двигун закручений. Мені потрібні нові клапани. І подрібнюється. Геннадій Вікторович, Христос Бог... Ви потужний чоловік. Дзвоните до DOD. Допомогти брату. Ми також захищаємо ваші кордони. Зателефонуйте мені, huh?
- Всі права, всі права. Будь ласка, заспокоїти, сидіти. Дайте мені трохи чаю. Сісти вниз, відпочинок. Я збираюся спробувати щось. В той час як ви п'яте гарячу моргу. Це Женья Шестаков, мій письменник.
Хазанов підібрав телефон і людина болить дико на мене. - письменник? Справжній живий письменник? Чи є ви письменником? Ви пишете для Хазанової? Дуже дякую!
Після того, як він зняв капелюх і натискає його до серця. Витягування великої ручки. Тексти пісень, а це означає: Як мені подобається я майже далеко.
- Дерева зеленого кольору, який день! Яким людям я зустрічаю! Геннадій Вікторович Женья! О, що свято сьогодні! Варто. Я скажу дітей, онуків!

Хазанов говорить на телефон:
- Це Хазан. Я. Привіт. Я. Ви знаєте, це справа. В цілому ... В короткий час я терміново потрібен новий двигун для APC. Чи можна це зробити? Що? Зачекайте хвилину. Comrade Colonel, який бренд вашого APC?
- БТР-60! Чи будуть вони? Це чудово! Геннадій Вікторович, дякуємо! Женья, спасибі!
Він знову зачепить руки. Я не говорю, але їжа:
Ой! Що я хочу?
І він стружка. Він не дасть. Я очі на голову. І Хазанов говорить на телефон:
- Я ще один кулемет. Великий калібр. Якщо не складно. Трохи використовується. Так, так, театр буде платити. Я, ї.
Це тільки тут, що я отримую те, що я можу я. Дві великі митці бити мене як бенкет. Це Євген Моргунов, його яскрава пам'ять, прийшла до Хазанова на бізнесі. Я не впізнав його, ти ідіот. А два з них мене, як якщо за нотами.

Євген Шестаков