Стара Москва

Відмінний вибір

векторпрофесор

Стара Москва

Горький ЗПКІО. Пушкінський набережний. Верхній зліва - це нудний сад.

Стара Москва

Калуга шосе (для тих, хто не в темі – тепер це Ленінський проспект). Перегляд Кримського місту.

Стара Москва

Вид Горького КПКІО з літака.

Стара Москва

вул. Калуга Б. Проспект Ленінського.

Стара Москва

Це стара картина. Кримський міст.

Стара Москва р.

На набережній річки Яузи. До ремоделювання.

Стара Москва

П'ятниця Твер-пост і Ленінградське шосе. 1930-ті роки.

Стара Москва

МСУ. Вид горобини. Фото була в цій формі, але я думаю, що вона повинна бути дзеркальна в іншому напрямку, інакше церква поруч з оглядовою палубою на виворітній стороні.

Стара Москва

МСУ знову.

Стара Москва

Бібліотека в нудному саду. Коли я був у школі, це ще схоже на номер для читання. Я не знаю зараз.

Стара Москва

Ул. Серафимович. Тепер тут знаходиться Сьомий Континент, зліва від барабана, а праворуч від будинку знаходиться Три-Рей-стар.

Стара Москва

Готель Москва.

Стара Москва

вул. Велика Калуга, 1946. Заготівля на протилежній стороні міжбудинкових будинків не існувала тривалий час. Право за будиночки хороший сад.

Стара Москва

Ібід. Трохи ближче до центру. Звідки я вітаю. Колишній 44, тепер 1263.

Стара Москва

Бібліотека Леніна.

3610Р. 4200Р.

Калуга шосе. Після входу в місто. Це зараз площа Гагаріна.

Стара Москва

Фото центру міста з літака

3250Р. 3700Р.

Перегляд, або "watch" в байкері slang. Зараз одне з найпопулярніших місць у місті. Тут зібрані смужки і мотоцикли в величезних числах. Дата фото нібито 68-72. На відстані можна побачити будинки по вулиці Мосфільму, а вниз є єдиний шлях з освітленням. Дерева ще дуже мало. У середу - стель, що ніхто не чув.

Стара Москва

Площа Гагаріна. Будинок на праві ще під будівництвом. Фото було приклеєно в панораму методом паперу :

Стара Москва

І тут я пропоную здогадатися разом. вул. Калуга, тобто Ленінський проспект. Фото на територію. Відчуття, що перше місто далеко.

Стара Москва р.

Обідці, вид з гор, гор. Тут мало рослинності.

Стара Москва

Ібід. На лівому – посадка великого стрибка на лижах. І де фото було взято, тепер на лижах і крісельному підйомі зліва.

Стара Москва

Будинки на французькому карі. Фото з набережної Неського саду. Я пропоную нам знайти це дерево.

71845634

Площа Пушкіна. Десь з McDonald's:

Стара Москва

Вид садового кільця з державної алеї. Курська.

Стара Москва

Горький парк. gazebo я думаю, відомо багато. Повідомляємо, як люди розбираються на дерев'яних човнах, разом з річковими трамваями.

Стара Москва Габаритний зображення

Старі Хунт Роу. Це занадто старий малюнок.

Стара Москва

Великий театр. Звертаємо увагу на те, як було організовано рух в центрі.

Стара Москва

Високий будинок на Краснопренській в процесі будівництва.