Стара Москва

Відмінний вибір

векторпрофесор

Горький ЗПКІО. Пушкінський набережний. Верхній зліва - це нудний сад.

Калуга шосе (для тих, хто не в темі – тепер це Ленінський проспект). Перегляд Кримського місту.

Вид Горького КПКІО з літака.

вул. Калуга Б. Проспект Ленінського.

Це стара картина. Кримський міст.

р.

На набережній річки Яузи. До ремоделювання.

П'ятниця Твер-пост і Ленінградське шосе. 1930-ті роки.

МСУ. Вид горобини. Фото була в цій формі, але я думаю, що вона повинна бути дзеркальна в іншому напрямку, інакше церква поруч з оглядовою палубою на виворітній стороні.

МСУ знову.

Бібліотека в нудному саду. Коли я був у школі, це ще схоже на номер для читання. Я не знаю зараз.

Ул. Серафимович. Тепер тут знаходиться Сьомий Континент, зліва від барабана, а праворуч від будинку знаходиться Три-Рей-стар.

Готель Москва.

вул. Велика Калуга, 1946. Заготівля на протилежній стороні міжбудинкових будинків не існувала тривалий час. Право за будиночки хороший сад.

Ібід. Трохи ближче до центру. Звідки я вітаю. Колишній 44, тепер 1263.

Бібліотека Леніна.

3610Р. 4200Р.

Калуга шосе. Після входу в місто. Це зараз площа Гагаріна.

Фото центру міста з літака

3250Р. 3700Р.

Перегляд, або "watch" в байкері slang. Зараз одне з найпопулярніших місць у місті. Тут зібрані смужки і мотоцикли в величезних числах. Дата фото нібито 68-72. На відстані можна побачити будинки по вулиці Мосфільму, а вниз є єдиний шлях з освітленням. Дерева ще дуже мало. У середу - стель, що ніхто не чув.

Площа Гагаріна. Будинок на праві ще під будівництвом. Фото було приклеєно в панораму методом паперу :

І тут я пропоную здогадатися разом. вул. Калуга, тобто Ленінський проспект. Фото на територію. Відчуття, що перше місто далеко.

р.

Обідці, вид з гор, гор. Тут мало рослинності.

Ібід. На лівому – посадка великого стрибка на лижах. І де фото було взято, тепер на лижах і крісельному підйомі зліва.

Будинки на французькому карі. Фото з набережної Неського саду. Я пропоную нам знайти це дерево.

71845634

Площа Пушкіна. Десь з McDonald's:

Вид садового кільця з державної алеї. Курська.

Горький парк. gazebo я думаю, відомо багато. Повідомляємо, як люди розбираються на дерев'яних човнах, разом з річковими трамваями.

Габаритний зображення

Старі Хунт Роу. Це занадто старий малюнок.

Великий театр. Звертаємо увагу на те, як було організовано рух в центрі.

Високий будинок на Краснопренській в процесі будівництва.