Помилки

Ця стрічка, з перспективним ім'ям "Wet pussy-3", я купив місяць тому і приховав її в завантаженні на час істоти. І вчора Верка і її сусід пішов до театру, я думаю, що мій час культурного дозвілля прибув. Стрічка була знята, вставляється в стрічковий рекордер, зручно розташовується на дивані і «грати» на дошці. Перший кицька не встигла роздягатися до кінця, курча дрочить на двері. У коридорі я прокинувся і невдовзі кинувся.

Я відчинив двері, є ебать незнайомець.
- Хто ви хочете?
«Я люблю свою дружину,» він відірвав в одному диханні, напевно готує.
- Не будинок. - Я намагаюся закрити двері, і що куска отримала її ногу.
- Я знаю, що я тут для вас.
Приходьте, пропущені отвори і двері застібаються затвором.
Де?
На кухні вибачте, приміщення не очищається. Я не був достатній час, щоб подивитися цю дупу.

Ми йдемо на кухню, він виглядає навколо, він не знає, куди ставити ас.
Сидіння на табурі, я пропоную. - Водика?
- Я не скажу ні.
до Яке Ваше ім'я, до речі?
- Сергій. «Чому жаго або геї, я відразу ж загинув, але я хотів би сказати голосно.
- Вадик. - Заливаємо горілку в стеки, занурюємо муг води з крану і кладемо її на стіл. - Для зустрічі
- Я.

Пити, пити, дати йому муга.
- Допомогти себе.
до Дякую. Я люблю дружину.
- Як ви познайомилися? - Заради відповідальності.
- Робота разом. Продовжуємо наприкінці звіту та...
І зустрівся з ним, і заливав другий. - Ви знаєте, що я не розумію сервісних романів. Ви можете ебать колегу один раз або два рази, звичайно, але так що любов і сім'ї можуть бути знищені. Так, другий для батьків?
- Я.

Ви думаєте, що вона любить вас занадто?
- Так, звичайно. Якщо це не для любові, ми...
- За любов потім?
- Я.

Вони відвертають, вода вибігла, заливають ще одну муку і заливають зупинки на четвертому ходу.
Що ви хочете від мене, благословення?
- Гаразд, тут поговорити. Як ми рухаємось?
- Чи вона ебать від тебе?
- Значення? - Його очі застібається і розквітається. - Що про ...
- Ви знаєте, що я багато її ебать, так що я не хочу, щоб ебать кінець, як це.
- Як це?
Вона кричить, звичайно ж, і інший щит, але дійсно перетягує тільки від пальців.
- Як це?
- Чотири ебать і два ебать. Так само, як це. І краще перехрещуються. Я перетнув два пальці і продемонстрував його.
- Я не знаю, я думаю...
Я бачу, щоб піти в театр, або я підтвердив його. Приходьте, для жінок, які тут немає. - Я.

- Чотири пальці, як і так. Ви знаєте, що Вера не мала.
- Вера?
- Хто має?
до Чи не ім’я дружини Галя?
Я дивився на майже порожній пляшки. - Так ви ебать Galina Sidorov?
- Ну...
«Сідоров – 3 дзвінки, Воробйчиков – 4». Чи не знаєте ви?
- Вибачте, я повинен бути застарілим.
- Приїжджав, відчув йому шкода. - Для матраца?
- Я.

Приходьте зараз і зателефонуйте три, це до Сидорова. Петро в домі зараз, а Галина в театрі з Верою. Галя також любить мати два пальця в ас. Хрест. Я перехрестив пальці знову і продемонстрував його.
до І чотири для ебать?
до Ні, є три. Добре, удачливий.
Я даю Сергія в сходу і закривав двері. Не скорочився номер, ніж три дзвінки. Він проживав у дверцятах на той час, слухавши Петра іржі в коридорі з тапочкими.
- Хто ви хочете?
Я сидів на дивані, натискав "сплей" і перевернув його. Я не схожий на те, що мій ніс у житті когось.

Підвіска пінгвіна.