Про детриментальну дію фантастики на незрілу дитину психіку )
Bashny.Net
У мене є сусід, хлопчик Аркашка. Він вісім. Арка щільна, міцна, з серйозними коричневими очима. Його волосся є твердим каштаном. Коли один з батьків намагається розбити її, Аркада починає рости як собака. Зуби скальпуються (спереду, однак, немає - випав). Може бути прикусом.
Ні, Аркада добре. Типовий вісім-річної туги. Він не любить робити уроки, вимити себе, не лякає своїх кросівок, любить тварин, солодощі, сумістичні вірші, боротися... Це океї, як кожен інший.
Але про рік назад, що сталося в Аркашці.
Все почалося з того, що батьки на початку свят купили книги про хобі, про Гаррі Поттера. Добре, про окуляри цього позначеного більш-менш яскраво написані. І ось хобі з шкіряними підборами. Всі ці Mitrandir-Gorgorob-Azanulbizars ... Це справа смаку.
Аркашка вперше прочитав всі J.K. і J.R. Потім він придбав фільми на основі цих романів. Аркашка дивилася на них. І тихий, поки. За три дні я навіть дайте собі гребінець і не виріс. А потім я пішов в мій мама і dad's кухня один день і сказав: - Я письменник. Я думав і додав: Що таке команда Вищих Сил. Я думав і додав: - Для. до Що для? - Дад просить. - Тільки тому, - обручені плечі Аркади. - Ну, я збираюся.
... Лілінг на підлозі в якомусь нездатному положенні kvehu ass і нижній голова (Що кров потікає краще до мозку, я спробував писати в дугашкіна пози - клас!), бойлер, як змія, зробляючись з язиком, як шматок веселки (від смоктання маркерів), Arkashka вихід в його червоний колір загальний блокнот: «І злий цар Курамор валідував меча в м'якоть майстра Гуляну, і прирівнюється йаго три рази. Хагаха! Ви бабнеш! Курамор кричав. З якоїсь причини Аркадачка особливо сподобалося слово **mat! Він сказав: «Це буде робити!» і «Це буде робити». Він також хотів поєднувати їх, наприклад: до Так, за це! Або: - Для дійсно!
Описи Аркашка не дуже добре. Він зазвичай ріже їх якомога простіше. Так, "Сучасник був страшним." Або так (майже в Чехова): «В море було великим.» В ній було багато води.
Але страшні речі Аркашка саворовані. Весь час, коли хтось трохи відключився з крім: «Що буде так!», хтось захопив когось щось і обов'язково те, що він захопив, три рази «приватно» («Для!»). Увечері Аркашка прочитала свої твори своїм сусідам. Спочатку вони слухали Аркаду, але потім їх терпіння виросли.
О, мій Бог, що страшно! - сказав мій мама. - Аркаша! Які твої кошмари? Ти хороший хлопчик! й "І свого плода збоюється з болем," продовжував мурмур в квартирі, невисокому, гріхістерському голосі Аркашка, "і страшні чорні птахи, що застрялися на яку з усіх боків ... Я не можу послухати, що "сніжка" більше! - Тато проголошено. Хтось знову був «зроблений»! «Я збираю себе!» й І вийшов злий майстер Хутур, розсмічений життєрадісним чином, випиляючи ногу і випиляючи її в три рази! Правда! . . - Натхнений Гундосил Аркашка. - Боже мій! Ніжна лапка випила три рази... мати змочена. «А потім» продовжив Аркашку, «занурився в руки лазерний клуб, змащений смертельною отрутою, і почав повільно пірарахуватися, щоб він був більш болючим. й Що це? Я не можу стояти ці «розшуки» ще! мій батько розірвав і повернувся до свого офісу. І мою маму побігти і заблокувати себе у ванній кімнаті.
Тоді Аркашка, яка була маленькою боїться батька і матір його не була, читати під санвузлом двері: А потім Beast захопив жертву і, сміхаючись аміково, приурочивши її з усіх сторін. У ванній кімнаті перетворилися крани на повній потужності. «Для мене голодний, Beast cried!...» розкинувся в манері Monster Arkachka під дверима, але я не можу відштовхувати крани. Аркашка з усіма його інноваційними рукописами на тривалий час прославився навколо квартири. Я лежав на підлозі знову з моїми асами, щоб написати стік. Але він не писав. Редактор вимагає аудиторії. Мама і тато бойкотована Аркада. Тоді Аркашка переходить до мене. Він би набрати номер і сказати, Дядько Вов, слухайте: Чорний гріхістер скелястий з усіх боків. . . ? «Turn» вірно, я автоматично сказав, що виправлення чогось власного. У своїй рукописі - Все право. «Чорні ом'яні породи ... були з усіх боків. За скелями. . ? - За скелями... «Бегін скелі живих страшних бджіл крові. . . ? до Що таке бджоли? - Хто п'є... до Немає такого слова. - Гаразд. «Уже потерпілий з усіх боків тричі, а потім взяв гострий молоток. . . ? - Досить. Про нас Аркашка, я зайнятий...
Незабаром Аркашка втратила мене як аудиторію. Тільки слухач Аркашка стала старою собакою Чапа. Суміш дашундів і lapdogs, сорт як карликовий джек. Чапа кладуть тихо на своєму маті і набитому. Аркашка лежала від нього і читає голосно на Чапі у вусі: І він, сміхаючи, вкусає очей. Чапа закінчувала протягом декількох днів, після чого почала змивання. Злий відьміть м'якоть жертви гострим ножем. - Кео-гоо! - Чап, як фабричний ріг, і розводять під ліжком. аркашка кладуть біля ліжка і висаджують під ліжком при ході Чапа: Кров буде прокинутися, для цього буде! «Я не собака Павлова!» . ? На третій день Чапа почала гасіння і укуси, що він ніколи не бачив. Він навіть трохи застрягнув старі зуби в м'якоть Аркашка. Не боляче, але я все ще отримав стегна. Чап не покарав, тому що він не винний.
Наступний день папа - сказав Аркаді: - Аркади! Ми будемо жити завтра. На морі. Судак. З Дядько Вова. Ми бажали вас. Але тільки з однією умовою: ви не прочитаєте нам проза. Всі права? Ви обіцяєте? «Я зроблю», - сказав він, зважуючи гірко, Аркашка. Він дійсно хотів піти в море. А коли батько залишив номер, Аркашка збита: «Для!» Аркашка зберіг своє слово: він пішов з нами самостійно. Але навколишні... На площині Аркашка взяла участь у польотах своїми руками. Після півгодини польоту досить відвідувані польоти, доторкнувшись до Аркашка з розплавленими учнями, подрібнили молодого прозе письменника, як коні з вовка. На березі моря, на пляжі, відходячи від наших сонячних місць, Аркашка знайшов себе жертвою, деякі самотні, нудні, бездітна леді медіакрів років.
Привіт, він посміхався чарівно на леді. "Привіт, дитина", - сказала леді. - Привіт, кицька. - Я не кицька, я письменник. - Аркашка суворо заявлена. Бажаєте мені прочитати вам свою літературну роботу? - Звісно! - Домовленість жінки. - Повага, любов. О, він такий маленький малюк, він письменник! Моцарт, не дитина. й Малий Моцарт читати: Його вени, сміхаючись, оббивається під ударом сталевого клубу, а кров затоплена долина смерті в товстому струмі. - О-О-О-О-О--О-- дама розтоплюється, і, приглушено їзда з баттом, нахилена спинка на ліжку.
Через два тижні всі знають Аркаду. Коли він з'явився на пляжі з його рублом, як кров, ноутбук, пляж був порожнім. Невідомий німецький, який здавався в Судак, ледь кажучи російський, побачив Аркашка, загинув руки і згорнув: - Ніна! Ніна Не треба! Аркашка, сурюк! Що було ще два тижні. На шляху назад стюардеси знову відверталися. А Чап, як би вдова на похороні, а потім корока і укус. Що б зробити. Батьки Аркашкіна зберігають поради на кухні. Вони зберігають майже всю ніч. Не було прийнято рішення. А наступного дня Аркашка мала День народження. А потім я (як я думав час) отримав його. Я швидко пішов в книжковий магазин і купив Harmful Поради. Ой, наїв! Протягом декількох днів батьки Аркашкіна радіють. Аркашка припинила написання. Вони приховують мене з вдячністю. А потім... Я насправді живе на підлозі нижче, прямо під Аркашкою. Мої батьки припинили виклик мене в першу чергу. Тексти пісень, а це означає: Тоді щось дивне почав стати для мене: там були деякі глухі удари, що гріхістер кидання і іржі ... а потім мої верхні сусіди затопили мене.
Це все бізнес Аркашкіна. Я знаю. Яка Аркашка зараз читає, я не маю ідеї. І я боїться припустити...