Хлопець горить! )

Як ви вже знаєте Господа, кожна медицина може бути як добре, так і погано. Деякі лікарські засоби вводять внутрішньовенно, інші, щоб говорити... по-справжньому, тобто через рот. Деякі люди соромляться своїх родзинок!
Я знаю когось. Ви не знаєте його... Неймовірна історія стала йому, як дитина.
Хлопчик був 6 або 7 років. Хлопці люблять плавати, особливо на море, і відрізнялися, добре, здоровий апетит.
І хоча його дитинство не було голодним, хлопчик приурочився більш-менш смарагою. Я не мав ідеї про окреме харчування. Природно, трапилися випадки життя. Як запор - якщо ви приурочили багато пельменів, пельменів і змивається льодом ... Ор діареї - якщо з'їсти необрізні абрикоси, сметану, огірки, оселедець і кефір.
Під час літньої сім'ї відпочинок на морі хлопчик переповнить другий напад. Я не можу пам'ятати, що це гурман їсти.
... Починався діарея несподівано і був гострим, як травневий гром. Він підійшов до недорогого і завжди взяв хлопчика з сюрпризом в самих непристойних місцях для скошування. Але хлопчик не був розумним в роки. Я був на пляжі вранці. Право на воду...
Він купив багато в ці дні.
І в дієті, звичайно, не обмежувався ...
Купання... потім їсти... потім знову їсти...
Від рясної крихти в солоній воді зі склянками хлопчика почали виникати, так як здавалося йому, незворотні клінічні зміни. Він став схожим на макаку зі сквошу, тріского, важко і боляче під час ходьби...
Рухи хлопчика стали гладкими і необережними. Як півень.
Мама, помічаючи цей мульч, відразу розуміючи причину витонченості своєї дитини. Хлопчик був інструктований, щоб використовувати аптечку для першої допомоги і змащувати довгий пухирець з дитячим кремом.

Перший набір допомоги! Що може бути більш цікавим для дитини? Тут ви і прапорець - кішка покласти на шию ... але клізма - собака просто прямо!
"Так," думав хлопчика, "Чи не зламав малюка!"
Синій з білою трубкою ... Бджолина малюється...
"Apizatron" - шліфи читати хлопчика ... Я думаю, що він!
Для того, щоб якомога швидше проходити, потрібно застосовувати більше ліків і натиснути глибше. Всім відомо. Навіть дитина...
Так це зроблено.
Десять тисяч бджіл кріпилися прямо в точку. З дикою грімою хлопчик спробував потерти ліки.
Але особливий спортивний крем для потепління м'язів, не хочу відмовитися. Він був серйозним кремом, виготовленим ГДР, на основі натуральної бджолиної вени, тому він потрапив в нещастяний дитячий круп не пологий.

А потім хлопчик зробив другу смертельну помилку – він вирішив змивати вершки з солоною морською водою.
Він побіг на море і заливається його горіння в прохолодну воду. Але тільки для того моменту він відчуває рельєф. Сільна вода, хімічно взаємодіє з вершками, утворилася суміш, що невідома військовим хімікам.
На вогне, не було диму!
Чотири години пропускаються в страшному круті. Потім дія препарату почала ослаблювати.

На наступний день хворий пішов на пляж. Його прогулянка була хряща і гладкою. Замість спринту до занурення він обережно війшов в воду через кліщ, замочивши точку і різко прослуховував свої почуття ... Не дано ніяких сигналів - точка не відчувала ні- що-

Накладні висновки, ніжники. Посуд незнайомих препаратів.