Історія студентів

Ця історія сталася в стінах Московського університету про рік тому. Я сказав, що він був там. Отже, сеанс, є ще один, сьомий проходження іспиту з дескриптивної геометрії для більшості студентів «відхилених». Як часто проводиться застрахована перешкода для студентів. За однією з столів, що насичує над малюнком, сидить дівчину з ознаками болючого пошуку думки в чарівній голові. Але цей пошук чітко не дає ніяких позитивних результатів, і, здається, абсолютно без використання.
Учитель видається втомлений з цих досить патологічних спроб на покоївці, і він каже її:
Ну, я запитаю вам одне останнє питання, якщо ви відповіли його правильно - Я даю вам 3, якщо ні - то звідти тут. Де починається будівництво літака в малюнку? Дівчинка, постраждала невдало за хвилину, говорить:
- Я не знаю. Але учитель, очевидно, не прогрівав думки, що йому доведеться знову зустрітися з таким рідкісним екземпляром ступеності людської раси, він вирішує розповісти її:
до З вісси, обличчя дівчини стає ще раз від роботи думки і дуже сумним, але раптом сенс фрази «вчити» сягає її, обличчя очищає вгору і вона дає незрівнянну лінію:
до Що, просто смоктати тут?! Аудиторіум вибухає сміхом і повільно починає ковзати під стілами. Червоний учитель поцілунає на ній з проривом:
- Степіано! З горизонтальної осі починається будівництво літака!!! ЗАМОВИТИ!

П.С. Вони говорять, що ця дівчина все ще пропускає малюнок, і той же вчитель. ...)