3 велосипеди - оптом )

Довгий час я спробував зателефонувати московським військовослужбовцям. Відповідає факс. Бажаю, так що я взяв на себе частину паперу, і я змащував його маркером, "Зроби його!"
Через два хвилини дзвіночки в трубці. Факс розбиття. Я збираюся. Факс виправдає шматочок паперу з текстом: «Соррі, немає хостів прямо зараз, і вони не дадуть мені говорити про них...» З повагою, щиро ваш, Panasonic KX-FT902RU.

МСУ, військовий відділ, висота застою. Основні розваги студента - пити і грати карти. Він не вмирає потреби військового чоловіка, але він не може пропустити це місце. 24 лютого. Аудиторія, яка загубила кожен день без причини. Колоніель Бойко на борту. Він не відчуває себе добре, але він тримається. 12 п.м. Відкриваємо двері і з'являється зелений похмілля:
"Останній кінець прийшов?" Колоніл Бойко довго дивиться на годинник висить на стіні, потім його зап'ястка, пересуває свої губи, підрахувавши, як пізно студентка, якщо заняття починаються в 8:30. І сказав він: «Це не пізно, але не з'явився!» Що можна пояснити?
Учитель подумав довго, запам'ятовує вчора, і каже: «Дов, полковник, добре, вчора був 23 лютого». . . ?
Колоніл (рефективно): "У мене це теж!"
Студент ставить на тривалий час, намагаючись зрозуміти, чому полковник теж був однаковим числом і, якщо правда, як полковник навіть отримав справу. Після довгого паузи, він нарешті вгадує і каже: «Дуже, ви більш досвідчена людина! й
Посміхається полковник і каже: «Знизу, хочеться води? й

Я працюю в одному правоохоронному агентстві. Після того, як я доводився «забрати» один офіс. Ну, сам процес працював, один-два, в'язав, І тут необхідно, щоб вони не встигли відірвати інформацію від комп'ютерів. На підлогу кладуть всі. І мій друг і я гакнув до комп'ютерів і швидко подивіться на те, що вони роблять там. У цей момент в кімнаті входить ланкі товари (так, що він є програмістом, він має великі літери над головою). ) Він пішов до туалету в момент нападу і гравець, очевидно, любить перетворювати. Він дивиться на все життя і просить часті: Хто ти?
Мій друг і я доброзичливий: Нові sysadmins!
Він думав: Чому це? Якщо я не схожий на те, що я працюю, я б сказав.